Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ministrul Mediului: Speram ca in septembrie va fi legiferata interzicerea temporara a exportului de masa lemnoasa

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului: Speram ca in septembrie va fi legiferata interzicerea temporara a exportului de masa lemnoasa

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, a declarat vineri, la Alba Iulia, ca spera ca legea privind interzicerea exportului temporar de masa lemnoasa sa fie votata cel tarziu la sfarsitul lunii septembrie. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului: Legea privind interzicerea exportului de lemn, finalizata la sfarsitul lunii septembrie

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat, vineri, ca legea privind interzicerea exporturilor de lemn se va finaliza pana la sfarsitul lunii septembrie, insistand asupra necesitatii introducerii sale.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Mediului despre Legea privind interzicerea exportului de lemn

Ministrul Mediului, Gratiela Gabrilescu, sustine ca legea privind interzicerea exporturilor de lemn va fi finalizata in luna septembrie, dupa ce a trecut in forma de urgenta de Senat si va intra in.

Ministrul Mediului: In Romania se taie ilegal, anual, 8,8 milioane de metri cubi de padure. Prejudiciul: 1,5 MLD. lei

Un numar de 8,8 milioane de metri cubi de padure se taie ilegal, anual, in Romania, motiv pentru care de la 1 septembrie va incepe sa functioneze Garda Forestiera, potrivit unui anunt facut joi, la Deva, de catre ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

Ministrul Mediului: in Romania se taie ilegal 8,8 milioane de metri cubi de padure anual

In Romania se taie ilegal o cantitate de 8,8 milioane de metri cubi de padure, motiv pentru care de la 1 septembrie va incepe sa functioneze Garda Forestiera, a declarat, joi, la Deva, Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

Ministrul Mediului: in Romania se taie ilegal, anual, 8,8 milioane de metri cubi de padure

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, a declarat, joi, la Deva, ca 8,8 milioane de metri cubi de padure se taie ilegal, anual, in Romania, motiv pentru care de la 1 septembrie va incepe.

Ministrul Mediului, despre procesul intentat de Gabriel Resources privind Rosia Montana: Statul si-a indeplinit toate atributiile

Statul roman a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana, a declarat, vineri, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, raspunzand unei intrebari privind procesul intentat de catre Gabriel Resources impotriva Romaniei.

Ministrul Mediului, despre reclamatia Gabriel Resources: Romania si-a indeplinit TOATE ATRIBUTIILE

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a declarat, vineri, ca Romania a facut toate demersurile si si-a indeplinit toate atributiile in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana.

Ministrul Mediului, la Deva: Vom face controale comune cu cei de la ANAF, la societatile care au depozitat substante periculoase in Hunedoara

Gratiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, s-a aflat, joi, in judetul Hunedoara si a sustinut o conferinta de presa la Deva, pe tema modului in care va functiona Garda Forestiera si a problemelor de mediu semnalate in judetul Hunedoara.

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 2.000 de lei pentru cumpararea unui autovehicul electric

Ministrul Mediului propune acordarea unor subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5. 000 de lei la achizitia unui autovehicul electric hibrid cu sursa de alimentare externa,.

Interviu cu ministrul Mediului din Polonia. De ce are Polonia cel mai poluat aer din UE

Ministrul polonez al Mediului, Maciej Grabowski, continua sa fie un sustinator al gazelor de sist, chiar si dupa ce marile companii occidentale au renuntat la exploatarea resurselor din Polonia, in special din cauza pretului prea mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )