Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mugur Isarescu: O lectie pretioasa este aceea ca o expansiune excesiva conduce, mai devreme sau mai tarziu, la o recesiune de proportii

Adevărul Adevărul,
Mugur Isarescu: O lectie pretioasa este aceea ca o expansiune excesiva conduce, mai devreme sau mai tarziu, la o recesiune de proportii

Procesul de convergenta a economiei romanesti trebuie sa continue, insa fara a periclita echilibrele macroeconomice si stabilitatea financiara, intrucat graba strica treaba, iar o lectie pretioasa a crizei este aceea ca o expansiune excesiva conduce la o recesiune de proportii, a aratat vineri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), in prelegerea sustinuta la deschiderea Festivalului Dilema Veche 2016 de la Alba-Iulia. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu: Adevarul este ca noi nu am fost pregatiti sa intram in UE in 2007

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a declarat vineri seara, la Alba Iulia, ca Romania nu era pregatita sa adere la Uniunea Europeana in 2007, dar daca nu am fi intrat la momentul respectiv, nu stie daca acest lucru s-ar mai fi intamplat ulterior.

Aurul Romaniei si inca 32 de miliarde de euro sunt la Londra. Mugur Isarescu: Multa lume considera ca e ceva necurat aici

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a explicat, in cadrul unei prelegeri sustinute vineri seara la Alba Iulia, ca rezerva internationala - aurul si cele 32 de miliarde de.

Mugur Isarescu: Romania nu a fost pregatita sa intre in UE

Romania nu a fost pregatita in 2007 sa intre in Uniunea Europeana UE), a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, precizand ca a fost avertizat.

Mugur Isarescu: BNR tine rezerva internationala in strainatate pentru ca in tara nu ar avea nicio valoare

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a explicat, vineri, intr-o conferinta, la Alba Iulia, ca Romania pastreaza rezerva internationala in strainatate deoarece, daca ar fi tinuta in tara, nu ar avea absolut nicio.

Mugur Isarescu: Noi nu am fost pregatiti sa intram in UE in 2007. Daca nu o faceam, nu stiu daca mai intram

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat la Alba Iulia, ca Romania nu a fost pregatita in 2007 sa intre in Uniunea Europeana UE), precizand ca a fost avertizat inca din perioada in care a fost premier despre acest lucru.

Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru.

VIDEO Mugur Isarescu a gasit solutia pentru Cumintenia Pamantului: Suma necesara poate fi acoperita din donatia BNR

Prezent la o dezbatere in cadrul Festivalului Dilema Veche, Mugur Isarescu a declarat ca Guvernul poate aloca banii necesari pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului din profitul Bancii Nationale. El le-a sugerat intelectualilor sa ceara public Executivului acest lucru.

Mugur Isarescu: Adevarul e ca noi nu am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana in 2007

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat ca Romania nu a fost pregatita sa intre in Uniunea Europeana in 2007, dar si daca nu aderam la acel moment, nu.

Mugur Isarescu, despre Cumintenia Pamantului: BNR livreaza statului profitul sau, sa dea statul cinci milioane de euro din el

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a vorbit despre o eventuala donatie pe care Banca Nationala a Romaniei ar putea sa o faca pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, potrivit.

Mugur Isarescu, despre o donatie BNR pentru Cumintenia Pamantului: BNR da profitul statului. Sa dea statul 5 milioane din el

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca BNR nu are posibilitatea sa doneze pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, dar ca statul poate sa faca acest gest, din profitul pe care il livreaza Banca Nationala, mentionand ca ar putea fi donati cinci milioane . ) pentru Cumintenia Pamantului ca sa nu mai lungim povestea asta prea mult.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )