Libnet.ro
UNICEF

00:07

Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor

Adevărul Adevărul,
Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor

Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor, acordat de cel mai mare site de turism din lume. continuă pe Adevărul

Alba Iulia, destinatie turistica de excelenta pentru al doilea an consecutiv. Distinctia este acordata de cel mai mare site de turism din lume

Alba Iulia confirma statutul de destinatie turistica de excelenta. Orasul a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor. in urma evaluarii si clasificarii, orasului i-a fost acordat numarul maxim de puncte.

Grefiera de la Judecatoria Alba Iulia, in varsta de 26 de ani, gasita spanzurata in apartamentul in care locuia

O tanara in varsta de 26 de ani, grefiera la Judecatoria Alba Iulia, a fost gasita spanzurata vineri dimineata intr-un apartament din orasul in care locuia cu chirie.

ANALIZA Alba Iulia 2018 - oras inteligent, inceputul unui proiect de tara Romania inteligenta

In 18 mai 2016, in cadrul primei sesiuni a Zilei Comunicatiilor 2016, domnul ministru Marius Bostan anunta inceperea preparativelor pentru primul proiect pilot de oras inteligent in Alba Iulia, care urmeaza a fi lansat in septembrie 2016 si finalizat in anul 2018, cand se vor aniversa 100 de ani de la mare unire. A fost un anunt pe care il asteptam de mai multa vreme si care iata a venit in cadrul celui mai vechi si cunoscut eveniment de telecomunicatii din Romania - Ziua Comunicatiior.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )