Libnet.ro
UNICEF

01:05

NEPI a atras 100 milioane de euro pentru finantarea achizitiilor unor mall-uri din Romania si Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI a atras 100 milioane de euro pentru finantarea achizitiilor unor mall-uri din Romania si Serbia

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital de tip accelerated book build ABB), bani care vor fi folositi pentru finantarea achizitiilor Aurora Shopping Mall din Buzau si Alba Iulia Strip Mall in tara noastra, si Kragujevac Plaza Shopping Mall din Serbia, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

NEPI a atras 100 de milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip, a unui mall din Serbia si a altor dezvoltari.

FOTOGALERIE Robert Negoita da inca 9 milioane de euro pentru borduri, banci si becuri pe Bulevardul Unirii. Cu o suma dubla in Bucuresti s-a facut un pasaj rutier care a descongestionat traficul infernal din nordul Capitalei

Consiliul Local sector 3 a alocat, luni, 8,7 milioane de euro pentru amenajarea bulevardului Unirii din Capitala. Lucrarile de amenajare a acestui bulevard au demarat la inceputul anului 2014, aproape jumatate din lucrare fiind deja executata. La sfarsitul anului trecut, Consiliul Local sector 3 a alocat pentru acest proiect 1,1 milioane de euro, iar in luna mai a acestui an inca 300. 000 de euro. Astfel, daca adunam doar banii alocati pana acum pentru amenajarea trotuarelor de pe bd Unirii intre Piata Alba Iulia si Piata Unirii, bulevardul avand o lungime de circa 2 km, se ajunge la uriasa suma de 10 milioane de euro.

Continental spune ca a facut progrese importante ca parte a programului de 10,5 milioane euro pentru eliminarea mirosului neplacut din zona fabricii de anvelope din Timisoara

Continental a primit in ultimii ani numeroase plangeri legate de mirosul insuportabil din jurul fabricii de anvelope din Timisoara, iar grupul german spune acum ca a facut progrese importante pentru eliminarea perceptiei mirosului. Continental are peste 2. 000 de angajati la fabrica din Timisoara unde productia de anvelope va fi de 15 milioane anul acesta.

NEPI investeste 6 milioane de euro in mall-ul Aurora din Buzau

NEPI va investi 6 milioane de euro pentru renovarea mall-ului Aurora din Buzau, achizitionat in aceasta vara de omul de afaceri Dan Ostarhie.

CE a aprobat o investitie de 57 milioane de euro pentru infrastructura de banda larga din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care.

UE va aloca peste 24 de milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva Ebola

Uniunea Europeana va aloca 24,4 milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva virusului Ebola. Aceste fonduri vor finanta cinci programe de cercetare clinica pentru descoperirea unui potential vaccin sau testarea vaccinurilor experimentale, informeaza Comisia Europaena CE).

Guvernul da inca 14 milioane lei pentru BISERICI

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu inca 14 milioane lei, banii fiind distribuiti pentru finantarea a 13 manastiri, catedrale si centre eparhiale. Alocarea.

Romania va accesa fonduri regionale de 57,1 milioane de euro pentru un proiect major de banda larga

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro in cadrul Fondului european de dezvoltare regionala FEDR), pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km in asa-numitele zone albe ale Romaniei, respectiv zone in care nu exista retele de comunicatii electronice de acces sau de distributie.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro

Ministerul Apararii Nationale MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )