Libnet.ro
UNICEF

00:07

NEPI a atras 100 de milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI a atras 100 de milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip, a unui mall din Serbia si a altor dezvoltari. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI investeste 6 milioane de euro in mall-ul Aurora din Buzau

NEPI va investi 6 milioane de euro pentru renovarea mall-ului Aurora din Buzau, achizitionat in aceasta vara de omul de afaceri Dan Ostarhie.

NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Fondul sud-african de investitii NEPI vrea sa isi majoreze capitalul cu 80 mil. euro prin emisiune de actiuni, pentru a finanta cumpararea centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip Mall, a unui mall din Serbia si altor.

Prejudiciu de 8,4 milioane de euro, prin vanzare de alcool disimulat sub forma de produse de curatenie

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane de euro, in dosarul privind comercializarea de alcool, care era livrat sub forma de produse de curatenie sau lotiuni.

DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

In perioada mai - octombrie 2014, inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de circa 8,4 milioane euro 37. 970 lei) cauzate bugetului de stat prin evitarea platii accizei aferente produselor din alcool, si au intocmit sase sesizari penale prin care au semnalat fapte susceptibile a intruni elementele constitutive ale unor infractiuni de evaziune fiscala.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Finantele au atras 1,5 miliarde de euro prin vanzarea de eurobonduri

ACTUALIZARE Tara noastra a atras, ieri, 1,5 miliarde de euro de pe pietele internationale, prin vanzarea de obligatiuni denominate in euro scadente peste 10 ani, la un randament de 2,973% pe an, un nou minim istoric, potrivit Mediafax, care citeaza Bloomberg.

Attila Korodi solicita CE urgentarea absorbtiei celor 200 milioane euro aferente POS Mediu

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, i-a transmis astazi o scrisoare lui Walter Deffaa, directorul general al DG Regio, prin care solicita sprijinul Comisiei Europene pentru efectuarea platilor pentru cererile de rambursare aferente POS Mediu, aflate in autorizare la nivelul Comisiei Europene, ce au o valoare totala de aproximativ 200 milioane de euro.

27 milioane euro, granturi norvegiene pentru tara noastra

In jur de 27 de milioane de euro sunt disponibile pentru proiectele finantate prin Programul Inovare Verde in Industria din Romania, parte a Granturilor norvegiene 2009-2014, au anuntat, ieri, oficialii Norway Innovation, companie publica norvegiana insarcinata cu administrarea programului amintit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )