Libnet.ro
UNICEF

21:15

Povestea antreprenorului din Alba Iulia cu 250 de angajati care muncesc 24 de ore din 24 fara salariu

Adevărul Adevărul,
Povestea antreprenorului din Alba Iulia cu 250 de angajati care muncesc 24 de ore din 24 fara salariu

Cum a reusit un antreprenor din Alba Iulia sasi rezolve criza fortei de munca, scazandu-si in acelasi timp costurile de productie? Atentie, nu e o intrebare retorica. continuă pe Adevărul

NEW MONEY: Povestea antreprenorului din Alba Iulia cu 250 de angajati care muncesc 24 de ore din 24 fara salariu

Cum a reusit un antreprenor din Alba Iulia sasi rezolve criza fortei de munca, scazandu-si in acelasi timp costurile de productie? Atentie, nu e o intrebare retorica.

Patronul unui club din Alba Iulia vindea canabis clientilor. A fost trimis in judecata si a primit pedeapsa cu executare

Patronul unui club din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri de risc. Mihai Marza este acuzat de savarsirea a 159 de acte materiale de detinere, vanzare si oferire de cannabis clientilor fostului club Habitat din Cetatea Alba Iulia.

Cutremurul din Mexic, trait pe viu de un tanar din Alba Iulia: A fost o experienta groaznica

Un tanar din Alba Iulia a trait pe viu cutremurul devastator din Mexic. Tudor Popa se afla pentru o perioada de 10 luni in tara din America Centrala intr-un schimb de experienta realizat prin intermediul clubului Rotary.

Tablita cu blesteme descoperita la Alba Iulia. Ce cuvinte grele sunt scrise pe obiectul din plumb vechi de 2000 de ani

O tablita de blestem tabellae defixiones) din plumb, descoperita intr-o necropola romana din Alba Iulia, in anticul Apulum, este in prezent una dintre cele mai valoroase piese aflate in patrimoniul Muzeului National al Unirii.

Marturiile unui roman despre cutremurul din Mexic: Am auzit cum crapa peretele langa mine

Un tanar din Alba Iulia a trait pe viu cutremurul devastator din Mexic. Tudor Popa se afla pentru o perioada de 10 luni in tara din America Centrala intr-un schimb de experienta realizat prin intermediul clubului Rotary.

Contract de 19 milioane de euro. Se concesioneaza colectarea deseurilor pentru jumatate din populatia din Alba

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Salubris Alba a scos la licitatie procedura de delegare pentru concesiunea serviciilor de colectare si transport a deseurilor in cea mai mare zona a judetului Alba, care cuprinde municipiile Alba Iulia si Aiud, respectiv orasele Teius si Ocna Mures.

Eurodeputatul Laszlo Tokes: Contrar declaratiei de la Alba Iulia, ni s-au promis drepturi depline, chiar de autonomie, dar s-au dat uitarii

Maghiarii din Transilvania nu vor independenta, insa vor autonomie si in acelasi timp vor sa aiba dreptul sa-si foloseasca limba materna si sa-si pastreze cultura. Aceasta este una dintre concluziile celor doua zile in care s-a desfasurat Consiliului Autonomiei Maghiare din Bazinul Carpatic KMAT).

O cantareata a fost retinuta pe un aeroport din Turcia. Motivul inedit pentru care personalul de la controlul de securitate a luat aceasta decizie

Caz ciudat pe un aeroport din Turcia. Cantareata ucraineanca Natalia Dzenkiv a fost retinuta de personalul de la controlul de securitate, pe motiv ca arata mai tanara decat indica.

Alegerile parlamentare din Germania. Pericolul intrarii nationalistilor, care urca in sondaje, in Bundestag

Marea problema a alegerilor parlamentare de duminica, din Germania, nu este cine va fi, sau cine va ramane cancelar. Dupa toate probabililtatile, Angela Merkel va obtine al patrulea mandat de sefa a guvernului german. Problema este ca partidul nationalist, Alternativa pentru Germania AfD), va reusi intrarea in Parlament, pe care a ratat-o la alegerile din 2013. Acest partid, ale carui parole amintesc de nazism, a urcat semnificativ in sondaje, catarandu-se pe o singura tema: refugiatii din Germania si teama unei parti a populatiei de invazia lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )