Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum arata cel mai luxos tren din lume si ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un bilet

Adevărul Adevărul,
Cum arata cel mai luxos tren din lume si ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un bilet

Desi este renumita pentru trenurile de mare viteza, Japonia are si un tren care ofera o experienta diferita de cele obisnuite care au ca scop doar sa te duca din punctul A in punctul B in cel mai scurt timp posibil, iar CNN il considera cel mai luxos tren din lume. continuă pe Adevărul

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu [].

Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

Inflatia a crescut si in luna mai, rata anuala ajungand la 5,41%, arata datele INS. Este cel mai inalt nivel din februarie 2013 pana in prezent. in cazul produselor nealimentare, preturile au crescut cu.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Cel mai inovator hotel din Canada, inaugurat in centrul orasului Montreal

Montrealul le ofera vizitatorilor, incepand din data de 15 martie 2018, o experienta incomparabila, prin deschiderea oficiala a hotelului Monville, independent si 100% conectat, unitatea de cazare aflandu-se in inima cartierului International din Montreal.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Indicele global al preturilor produselor alimentare a crescut in luna mai 2018, comparativ cu luna precedenta, impulsionat de majorarea semnificativa a preturilor lactatelor, a anuntat, saptamana trecuta, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters, conform Agerpres.

Acestea ar putea fi cele mai vechi urme de pe Pamant

O echipa internationala de cercetatori declara ca au descoperit cele mai vechi urme din lume. Acestia sustin ca dovezile ar fi vechi de 550 milioane de ani. Amprentele au fost gasite intr-o zona calcaroasa din China, iar oamenii de stiinta considera ca au fost facute de o creatura marina necunoscuta, care, fara indoiala, era foarte [].

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta director medical. Concursul va avea loc pe 27 iunie, la ora 10. 00 pentru ocuparea postului vacant contractual, pe perioada determinata. Pot participa absolventii de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniu medicina, specializarea medicina.

Cel mai batran stejar din sud-estul Europei, certificat stiintific in Romania. Istoria arborelui la umbra caruia s-ar fi odihnit Stefan cel Mare

In localitatea Cajvana din judetul Suceava se afla un stejar multisecular care ar fi fost plantat in jurul anului 1200. Arborele a supravietuit pana in zilele noastre. Exista o legenda conform careia Stefan cel Mare si armata lui ar fi poposit la umbra acestui stejar, la mijlocul veacului al XV-lea.

Hagi, dupa victoria lui Halep: Nu e nimic intamplator in viata. Arata ca un roman poate sa ajunga cel mai bun (VIDEO)

Gheorghe Hagi a laudat, intr-un interviu acordat dupa victoria lui Halep de la Roland Garros, afirmand ca a oferit un exemplu pentru toata Romania ca prin munca si sacrificiu poti ajunge cel mai bun din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )