Libnet.ro
UNICEF

12:00

Banca pentru locuinte a adus BCR o pierdere de peste 4 milioane de euro in primul semestru

Adevărul Adevărul,
Banca pentru locuinte a adus BCR o pierdere de peste 4 milioane de euro in primul semestru

Pierderea BCR din primul semestru, provocata de constituirea unui provizion exceptional legat de Banca pentru locuinte se ridica la circa 4,4 milioane de euro, a informat BCR. Provizionul a fost constituit in urma deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie luate in urma raportului Curtii de Conturi privind activitatea BCR BpL. continuă pe Adevărul

Treichl, CEO Erste Bank, despre situtia BCR banca pentru locuinte: Daca vom fi tratati cu respect, vom ramane. Daca nu, vom inchide!

Cand am introdus sistemul Bauspar eram convinsi ca va avea succes, dar in ultima luna insa s-a intamplat un lucru foarte serios care ne-a intristat ca madri investitori in Romania, a declarat Andreas Treichl, CEO Erste Group Bank AG.

Provizionul constituit de BCR BpL a trimis BCR pe pierdere. Banca a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei in primul semestru din 2019

Constituirea unui provizion initial de 230 de milioane de euro,revizuit apoi la 150,8 mil. euro) de catre BCR Banca pentru Locuinte ca urmare a unei decizii a inaltei Curti de Justitie a afectat serios rezultatele financiare pe primele 6 luni ale BCR, se arata in comunicatul transmis miercuri de reprezentantii institutiei financiare. BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane RON 4,4 milioane EUR) in primul semestru din 2019 ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, spune comunicatul.

REZULTATE FINANCIARE BCR PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI: Crestere cu 11% a rezultatului operational

BCR a inregistrat o crestere cu 11% a rezultatului operational, pana la 822 milioane RON 173,3 milioane EUR). Profitul net a fost afectat de o alocare semnificativa a provizioanelor unice legate de activitatea BCR Banca pentru Locuinte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )