Libnet.ro
UNICEF

23:00

BCR Banca pentru Locuinte s-ar putea adresa instantelor internationale impotriva deciziei inaltei Curti

Hotnews Hotnews,
 BCR Banca pentru Locuinte s-ar putea adresa instantelor internationale impotriva deciziei inaltei Curti

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare Bauspar). BCR BpL a respectat prevederile legale atat inainte, cat si dupa revizuirea legii care reglementeaza activitatea de economisire-creditare, lege care are la baza cele mai bune practici din Uniunea Europeana, si va continua sa reprezinte drepturile clientilor cat si propriile drepturi, dupa publicarea motivatiei deciziei luate de inalta Curte. Optiunile legale luate in considerare de banca sunt atat actiuni legale in Romania, cat si la curtile internationale. continuă pe Hotnews

PRIVIND DISPUTA CU CURTEA DE CONTURI: BCR Banca pentru Locuinte, decizie nefavorabila la ICCJ

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare, potrivit unui comunicat al BCR BpL remis, astazi, Redactiei noastre.

Decizie nefavorabila pentru vechii clienti ai bancilor pentru locuinte

Problemele pentru clientii bancilor pentru locuinte nu par a se apropia de final. BCR Banca pentru Locuinte anunta ca a primit o decizie nefavorabila la Inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de.

PENTRU CAZUL JURIDIC PIERDUT IN TARA NOASTRA: Erste pune deoparte 230 milioane de euro

Grupul bancar austriac Erste a anuntat, astazi, ca va pune deoparte pana la 230 milioane de euro ca rezultat al deciziei instantei supreme din Romania legata de activitatile de afaceri ale subsidiarei sale locale BCR Banca pentru Locuinte, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )