Libnet.ro
UNICEF

09:15

BVB Reactie modesta a bursei dupa alegerile europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Reactie modesta a bursei dupa alegerile europarlamentare

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut o reactie modesta ieri, dupa ce cu o zi in urma au avut loc alegerile europarlametare si a fost votat referendum-ul pe justitie, indicele BET marcand un avans de 0,65% intr-o sedinta in care lichiditatea s-a ridicat la 56,18 milioane de lei, peste valoarea medie zilnica inregistrata in acest an, de 39 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Observatii rapide dupa alegerile europarlamentare

Campania PNL a avut nuante emotional-punitive Rares Bogdan) dar si rational-aspirationale promovarea administratiilor liberale din Transilvania). Si in plan socio-demografic PNL a fost moderat: locul 2 la toate categoriile de varsta, locul 1 sau 3 la niciuna. PNL obtine o victorie majora, adica primeste peste 40% din voturi, in doar doua judete, Alba si Sibiu.

Cati politicieni romani vor ajunge la Bruxelles dupa Alegerile Europarlamentare 2019

Dupa Alegerile Europarlamentare 2019, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene vor trimite impreuna la Bruxelles 751 de politicieni. Germania este tara care va trimite cei mai multi reprezentanti in Parlamentul European PE), iar la polul opus se afla Estonia, Cipru, Luxemburg si Malta. Romania se poate mandri ca va trimite mai multi politicieni [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Pro Romania Buzau, locul doi pe tara la alegerile europarlamentare. Membrii formatiunii exclud intoarcerea in PSD

Organizatia Pro Romania Buzau, constituita in mare parte din fosti PSD-isti, a obtinut un scor mare la alegerile europarlamentare de duminica, 26 mai. Printr-un comunicat de presa, membrii filialei sustin ca sub nicio forma nu vor reveni in PSD, dupa ce au inteles mesajul buzoienilor pentru reformarea clasei politice.

VIDEO Anuntul care risipeste orice dubiu. Ce au decis liderii USR-PLUS dupa victoria din alegerile europarlamentare

Alianta USR-PLUS a obtinut rezultate peste asteptari la alegerile europarlamentare care au avut loc duminica, 26 mai. Rezultatele i-au incurajat pe liderii USR-PLUS sa ia o decizie importanta pentru viitorul Aliantei.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

HARTI INTERACTIVE Prezenta la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019 in fiecare judet din tara. Situatia comparativa cu celelalte alegeri

La ora 10:00, in Romania, au votat 6,56% pentru alegerile Europarlamentare si 5,24% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016, si mult mai ridicata fata de europarlamentarele din 2014. Prezenta la Europarlamentare e chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la ora 10 aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 6,3% la europarlamentare si 5,08% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

HARTI INTERACTIVE Prezenta mare la ora 11:00 la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019. Situatia din ficare judet din tara

La ora 11:00, in Romania, au votat 10,58% pentru alegerile Europarlamentare si 8,49% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016 8,62). Prezenta la Europarlamentare la ora 10 a fost chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la aceeasi ora aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 10,61% la europarlamentare si 8,61% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Patriarhul Daniel a votat la alegerile europarlamentare si la referendum

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, la sectia de votare din cadrul Scolii Nr. 74Ienachita Vacarescudin Bucuresti atat la alegerile europarlamentare, cat s.

PSD castiga alegerile europarlamentare in satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Biroul Electoral Judetean Timis continua centralizarea voturilor de la alegerile europarlamentare si referendum. Cifrele din Dobresti, satul natal al Patriarhului Daniel, arata ca aici PSD a castigat alegerile detasat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )