Libnet.ro
UNICEF

21:47

SCANDALUL DIN PIATA BANCILOR PENTRU LOCUINTE BCR BpL pierde procesul impotriva Curtii de Conturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SCANDALUL DIN PIATA BANCILOR PENTRU LOCUINTE BCR BpL pierde procesul impotriva Curtii de Conturi

iCCJ a intors decizia Curtii de Apel din 2017 * BCR BpL trebuie sa restituie statului primele acordate clientilor * Erste Group constituie un provizion de 230 milioane euro * BCR BpL ia in considerare actiuni inclusiv in instantele internationale Scandalul din piata bancilor noastre pentru locuinte a ajuns intr-un punct foarte sensibil. BCR Banca pentru Locuinte BpL) a pierdut la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) procesul impotriva Curtii de Conturi in care banca a contestat decizia institutiei de control, de la finalul lui 2015, ce stipula ca BCR BpL trebuie sa restituie statului primele acordate anterior clientilor in scopul obtinerii unui credit pentru imbunatatirea conditiilor locative, prime in valoare de pana la 250 de euro anual. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie nefavorabila pentru vechii clienti ai bancilor pentru locuinte

Problemele pentru clientii bancilor pentru locuinte nu par a se apropia de final. BCR Banca pentru Locuinte anunta ca a primit o decizie nefavorabila la Inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de.

PRIVIND DISPUTA CU CURTEA DE CONTURI: BCR Banca pentru Locuinte, decizie nefavorabila la ICCJ

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare, potrivit unui comunicat al BCR BpL remis, astazi, Redactiei noastre.

BCR Banca pentru Locuinte s-ar putea adresa instantelor internationale impotriva deciziei inaltei Curti

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) anunta ca a primit o decizie nefavorabila la inalta Curte de Justitie in disputa cu Curtea de Conturi referitoare la sistemul de economisire-creditare Bauspar). BCR BpL a respectat prevederile legale atat inainte, cat si dupa revizuirea legii care reglementeaza activitatea de economisire-creditare, lege care are la baza cele mai bune practici din Uniunea Europeana, si va continua sa reprezinte drepturile clientilor cat si propriile drepturi, dupa publicarea motivatiei deciziei luate de inalta Curte. Optiunile legale luate in considerare de banca sunt atat actiuni legale in Romania, cat si la curtile internationale.

Rares Bogdan, despre scandalul din interiorul PNL: E ca intr-o casnicie, nu e tot timpul Soarele pe cer

Rares Bogdan a avut o prima reactie, dupa scandalul din interiorul PNL legat de alegerea sefului interimar pentru organizatia Bucuresti a partidului. Nu voi vorbi nimic despre ce s-a intamplat in.

Sara Green, afacerea cu mancare vegana si raw din Bucuresti, inceputa pentru familie

Venirea pe lume a unui copil l-a determinat pe Alexandru Badulescu sa renunte la locul de munca pe care il avea si sa gandeasca o afacere proprie, cu mancare sanatoasa pentru familia care se extindea. Asa a aparut in Bucuresti food truck-ul Sara Green,.

Date oficiale: 80% dintre copiii din Registrul National pentru Adoptii sunt incadrati la profilul greu adoptabili Cati asistenti maternali sunt in Romania, cum se obtine atestatul si ce obligatii au

Sorina, fetita de 8 ani care a starnit un val de emotie fara precedent in ultimele zile, este unul dintre miile de copii care figureaza in registrele statului roman ca greu adoptabili. Potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si AdoptiiANPDCA), furnizate la solicitarea Hotnews. ro, in Registrul National pentru Adoptii, in ultima zi a anului trecut, erau inregistrati 3. 123 de copii adoptabili, 80% dintre acestia, mai exact 2. 508, fiind la profilul greu adoptabili. in total, in Romania, 50. 608 copii sunt in sistemul de protectie speciala, dintre care 17. 916 se afla in ingrijirea celor 11. 218 asistenti maternali atestati. Femeii care o ingrijise pe Sorina i s-a retras atestatul in luna mai, insa la nivelul autoritatilor exista date centralizate privind numarul atestatelor retrase, ca urmare a neindeplinirii obligatiilor, vechi de opt ani. Mai exact, in 2010 au fost 25 de asistenti maternali carora nu li s-a reinnoit atestatul, iar in primele noua luni ale lui 2011, 16. Pentru perioada 2012-2019 vom solicita de la nivelul DGAPC-urilor acest tip de date, precizeaza ANPDCA.

Se cauta noi manageri de fonduri: 50 milioane de euro din bani europeni, pentru afaceri romanesti din diverse domenii

A fost lansat un nou apel prin care Fondul European de Investitii cauta manageri de fonduri pentru a aloca 50 de milioane de euro din fonduri europene pe care fondurile selectate sa le investeasca apoi in afaceri romanesti dintr-o arie extinsa de domenii. Ce conditii trebuie sa indeplineasca managerii care vor sa aplice pentru aceste fonduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )