Libnet.ro
UNICEF

06:30

UiPath a depus documentele pentru listarea pe Bursa din New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UiPath a depus documentele pentru listarea pe Bursa din New York

UiPath a anuntat astazi depunerea documentelor pentru lansarea unei oferte publice initiale IPO) in New York. continuă pe Ziarul Bursa

Un deputat AUR propune infiintarea unei subcomisii pentru problemele romanilor din Harghita, Covasna si Mures

Deputatul AUR Dan Tanasa a propus, astazi, infiintarea la Camera Deputatilor a unei subcomisii pentru problemele romanilor din Harghita, Covasna si Mures.

TEMERI PRIVIND SOARTA FIRMELOR CHINEZESTI LISTATE IN SUA Corectie la Bursa din Hong Kong

Indicele Hang Seng a scazut cu 10,2% fata de varful din februarie, iar actiunile grupului Tencent - cu aproape 21% Actiunile listate la Bursa din Hong Kong Hong Kong Exchanges - HKEX) au intrat intr-o etapa de corectie, iar pierderile de pe pietele Chinei continentale s-au adancit pe fondul ingrijorarilor legate de reglementari, dupa ce SUA au adoptat reguli care le impun firmelor chinezesti si altor companii straine listate la bursele americane sa depuna audituri financiare sau, in caz contrar, sa fie eliminate de pe Wall Street.

Bursa din Coreea de Sud asteapta un nou an record in privinta listarilor

Efervescenta ofertelor publice initiale IPO) care au loc la Bursa din Coreea de Sud pare ca va genera un volum de listari ce va depasi nivelul de anul trecut, ajungand la un nou record, potrivit asteptarilor participantilor la piata.

MIHAI FIFOR: PSD a pregatit documentele pentru comisia de ancheta privind masluirea datelor despre pandemie

PSD a finalizat documentele necesare ce vor fi depuse luni in Parlament pentru constituirea unei comisii de ancheta privind masluirea datelor despre evolutia pandemiei, a anuntat deputatul Mihai Fifor, presedintele social-democratilor din Arad.

Val de IPO-uri la Bursa din Tel Aviv, nemaivazut in ultimele decenii

Numarul listarilor din primul trimestru, care inca nu s-a incheiat, depaseste totalul din 2020 * Companiile au atras 910 milioane de dolari prin listarea pe piata israeliana in acest an Aproximativ 30 de companii au lansat oferte publice initiale IPO) la Bursa de Valori din Tel Aviv TASE) in primul trimestru din acest an, care inca nu s-a incheiat, atragand un total de trei miliarde de sekeli 910 milioane de dolari), potrivit cifrelor publicate de Haaretz, care noteaza ca numarul de IPO-uri din perioada mentionata depaseste deja totalul de pe intreg anul 2020.

Cum arata duplexul din New York in care a locuit Bella Hadid

Bella Hadid scoate la vanzare duplexul de lux din Manhattan New York) in care a locuit aproximativ un an si jumatate. Iata cum arata locuinta pentru care cere 6. 5 milioane de dolari.

Institutul pentru Boli Infectioase din SUA pune sub semnul intrebarii datele oferite de AstraZeneca privind eficacitatea vaccinului

AstraZeneca ar fi oferit date incomplete privind eficacitatea vaccinului sau antiCovid dupa testele clinice din SUA, a transmis Institutul National din SUA privind Alergiile si Bolile Infectioase condus de Anthony Fauci.

Amenzi pentru toti soferii din Sectorul 3. Greseala care le scoate si 2.500 de lei din buzunar

Vesti rele pentru bucuresteni. Toti conducatorii auto trebuie sa afle acest lucru. Ce noi amenzi vor primii locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei, daca nu respecta aceste reguli. Greseala care le scoate si 2. 500 de lei din buzunar. Amenzi pentru toti soferii din Sectorul 3 Soferii care domiciliaza in sectorul 3 din Bucuresti vor avea .

Modelul de declaratie pe propria raspundere necesar pentru a iesi din casa dupa ora 20:00

Autoritatile romane au publicat noul model de declaratie pe propria raspundere necesar pentru a circula in localitatile in care sunt in vigoare restrictii de circulatie dupa ore 20:00.

Bursa din Turcia s-a prabusit la un nivel apropiat de cel al crizei din 2008. Care este cauza

Piata bursiera din Turcia a avut cele mai slabe doua zile de la criza financiara din 2008 in aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )