Libnet.ro
UNICEF

23:00

15.000 de euro pentru sisteme de incalzire, iluminare si izolatie termica: Ghidul de finantare, anuntat marti

Adevărul Adevărul,
15.000 de euro pentru sisteme de incalzire, iluminare si izolatie termica: Ghidul de finantare, anuntat marti

Ghidul de finantare destinat Programului Casa Eficienta Energetic va fi la lansat, marti, in dezbatere publica, detaliile urmand sa fie prezentate chiar de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe. continuă pe Adevărul

Proprietarii de case pot primi pana la 15.000 de euro pentru eficientizarea energetica a imobilelor

Proprietarii de case din Romania vor putea accesa o prima in valoare de maxim 15. 000 de euro, prin care isi pot eficientiza din punct de vedere energetic imobilele, a anuntat, marti, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, in conferinta de lansare in consultare publica a Ghidului de finantare pentru Programul Casa Eficienta Energetic.

ITALIA: Decret Relansare : Bonus permanent de 1.000 de euro pentru cei din sistemul medical

Decretului Relansare din Italia prevede alocarea 3. 250 miliarde de euro pentru ingrijiri primare, spitale, personal si alte 3. 800 de contracte de specialitate, bonus permanent de 1. 000 de euro pentru lucratorii din sanatate in prima linie in lupta cu pandemia si prelungirea starea de urgenta pana la 31 ianuarie 2021.

MADR: Fonduri de 16,7 milioane de euro pentru combaterea PPA si refacerea potentialului agricol, incepand de luni

Peste 16,7 milioane de euro vor fi disponibili, incepand de luni, pentru investitii necesare prevenirii si combaterii pestei porcine africane si refacerii potentialului de productie agricola afectat de dezastre naturale si de evenimente catastrofale, potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Ce spune Compania de Autostrazi despre penalitatile de 50 mil. euro pentru rezilierea de pe autostrada Lugoj - Deva

Rezilierea contractului pentru Lotul 2 din autostrada A1 Lugoj - Deva, reziliere gasita a fi abuziva de catre Curtea de Arbitraj de la Paris si pentru care CNAIR este obligata acum sa plateasca peste 50 de milioane de euro, nu are caracter definitiv, putand a fi atacata cu actiune in anulare, spune Compania de Autostrazi.

Vodafone anunta venituri de 905 milioane de euro pentru anul fiscal 2019-2021

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru anul financiar incheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizarii procesului de achizitie a UPC Romania in data de 31 iulie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )