Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alpha Bank va lista obligatiuni ipotecare pe Bursa de Valori Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alpha Bank va lista obligatiuni ipotecare pe Bursa de Valori Bucuresti

Alpha Bank Romania a lansat cu succes a primei emisiune de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania. Titlurile vor fi listate pe Bursa de Valori Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

LANSATA DE ALPHA BANK: Prima emisiune de obligatiuni de la noi - listata pe Bursa din Luxemburg

Sergiu Oprescu ne-a vorbit inca din 2016 despre necesitatea lansarii de obligatiuni ipotecare pe piata bancara Prima emisiune de obligatiuni din Romania, lansata de Alpha Bank, a fost listata astazi pe Bursa de Valori din Luxemburg. Conform reprezentantilor bancii, obligatiunile urmeaza sa fie listate si la Bucuresti.

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO Prima emisiune de obligatiuni ipotecare Alpha Bank Romania - realizata cu succes

Alpha Bank Romania a realizat cu succes prima emisiune de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania, dupa cum a anuntat, ieri, banca. Acesta reprezinta un moment de referinta atat pentru Alpha Bank Romania, cat si pentru piata romaneasca de capital, au subliniat reprezentantii institutiei de credit, adaugand ca obligatiunile emise pe o perioada de 5 ani, cu dobanda variabila, sunt garantate cu credite ipotecare de foarte buna calitate si au obtinut ratingul P)Baa2 din partea Moody 's.

Alpha Bank Romania a realizat cu succes prima emisiune de obligatiuni ipotecare. Vezi in text ce sunt acestea si cum sunt utilizate in economie

Alpha Bank Romania anunta realizarea cu succes a primei emisiuni de obligatiuni ipotecare, in valoare de 200 milioane euro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania. Acesta reprezinta un moment de referinta atat pentru Alpha Bank Romania, cat si pentru piata romaneasca de capital. Obligatiunile emise pe o perioada de 5 ani, cu dobanda variabila sunt garantate cu credite ipotecare de foarte buna calitate si au obtinut ratingul P)Baa2 din partea Moodys. Atat investitorii institutionali locali, cat si cei internationali precum IFC si BERD au manifestat un interes deosebit pentru aceasta tranzactie.

RADIOGRAFIA CONPET SA Parcursul Conpet la Bursa de Valori Bucuresti

2004 Compania Conpet Ploiesti COTE) s-a listat, la mijlocul anului 2004, pe piata RASDAQ, dupa ce conducerea societatii a amanat luarea unei decizii in acest sens timp de mai multi ani.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )