Libnet.ro
UNICEF

01:05

Berea Rahova, din nou pe piata. Cine este antreprenorul care a lansat marci de bere cu nume de cartiere

Adevărul Adevărul,
Berea Rahova, din nou pe piata. Cine este antreprenorul care a lansat marci de bere cu nume de cartiere

Sunt deja mai bine de opt ani de cand berea romaneasca tot adauga noi gusturi. Era doar o chestiune de timp sa apara si brandurile artizanale cu arome si nostalgii de cartier. continuă pe Adevărul

Monica Gabor, din nou mamica: Am avut emotii, dar, intr-un final, a meritat! (VIDEO)

Monica Gabor este din nou mamica. Fosta doamna Columbeanu are acum si un baietel. Este vorba despre copilul lui Mr. Pink dintr-o relatie anterioara. Copilul s-a mutat recent cu cei doi si pare sa se.

Kanye West a disparut DIN NOU de pe Social Media! Ce s-a intamplat?

Kanye West ia din nou o pauza de Social Media si si-a sters conturile de Instagram si Twitter in ultimele zile dupa cateva postari controversate.

Trump si Putin s-ar putea ntlni din nou la Helsinki, anul viitor (presa finlandeza)

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin in capitala Finlandei, Helsinki, in primavara anului viitor, a scris miercuri cotidianul Helsingin Sanomat in editia sa online, citand surse, transmite Reuters.

Trump si Putin s-ar putea vedea din nou. Cand ar avea loc marea intalnire

Presedintele SUA, Donald Trump, s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin la Helsinki, in primavara anului viitor, potrivit editiei online de miercuri a ziarului Helsingin Sanomat, care.

Piata imobiliara este net consolidata fata de prioada de criza

Interviu cu Daniel Crainic, director de marketing imobiliare. ro) Reporter: Cum a evoluat piata imobiliara, in ultimii ani? Daniel Crainic: 2018 este cam al treilea an de crestere pe piata imobiliara.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

Cine este romanul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale - FOTO

Andreas Bathory este un roman care se declara vampir si spune ca traieste in preajma Castelului Bran. Barbatul a atras atentia presei internationale. Traieste in catacombele Castelului Bran, doarme in.

Sedinta de Guvern, miercuri - ar urma sa fie discutata legea pensiilor. in Piata Victoriei este programat un protest al pensionarilor

Guvernul se intruneste in sedinta, miercuri, de la ora 15. 00, iar pe ordinea de zi va figura si proiectul legii pensiilor, potrivit ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. De la ora 11. 00, in Piata Victoriei.

VIDEO Serie A: Juventus, victorie pe terenul lui Udinese / Cristiano Ronaldo a marcat din nou

Juventus Torino a castigat, sambata seara, partida disputata in deplasare la Udinese, scor 2-0, si isi mentine parcursul perfect din aceasta editie de campionat: opt victorii in opt etape. Cristiano Ronaldo a marcat pentru a patra oara in tricoul Batranei doamne.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Pesti este clar regina dramei, Fecioarele sunt critice si rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )