Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cati bani poti castiga oferind spre inchiriere masina personala: serviciul prin care gasesti clienti

Adevărul Adevărul,
Cati bani poti castiga oferind spre inchiriere masina personala: serviciul prin care gasesti clienti

Un serviciu care iti permite sa iti inchiriezi masina a fost lansat oficial, marti, si este disponibil in patru orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. continuă pe Adevărul

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Sumele fabuloase ale romanilor din Italia: cati bani castiga si cati trimit acasa

Tocmai s-a publicat raportul anual cu privire la economia migratiei, un document care ne ajuta sa intelegem mai bine cati bani genereaza romanii din Italia si ce se intampla cu.

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta fiicei sale. A spus adevarul despre darul urias

Cati bani a dat, de fapt, Gigi Becali la nunta Teodorei, fiica sa cea mare din cele trei, cu tanarul afacerist Mihai Mincu. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale? Teodora, fiica cea mare din cele trei a lui Gigi Becali, s-a maritat, sambata, 12 octombrie, cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

Cati bani au cheltuit pentru reclame pe Facebook candidatii la prezidentiale, pana la startul oficial al campaniei electorale

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe oficial astazi. 14 candidati au reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi pentru a participa la cursa pentru Cotroceni. Cum promovarea agresiva in online a candidatilor a inceput insa cu cel putin o luna inainte, am fost curios sa vad cati bani a cheltuit fiecare pe Facebook.

Cati bani a strans Will Smith din actorie. Averea imensa a unuia dintre cei mai bogati actori

Willard CarrollWillSmith, Jr. s-a nascut pe 25 septembrie1968,Philadelphia,Pennsylvania,SUA. Este un actor, producator, rapper si compozitor american, nominalizat la premiile OscarsiGlobul de Aur. De asemenea este artisthip-hopR&Bcastigator al mai multor premiiGrammy. in aprilie 2007, revistaNewsweekl-a numit cel mai bun actor de laHollywood. Averea imensa a lui Will Smith stransa din actorie Smith a cunoscut faima ca .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )