Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cei mai mari bancheri din Romania, mesaj fara precedent catre Guvern

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari bancheri din Romania, mesaj fara precedent catre Guvern

Cei mai mari bancheri din Romania au lansat, vineri, un mesaj fara precendent catre Guvern, spunand ca noile masuri anuntate de Ministerul de Finante vor duce la cresterea costurilor de finantare ale populatiei, companiilor si statului, la majorarea inflatiei si implicit la erodarea puterii de cumparare. continuă pe Adevărul

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

Unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, umilit de DNA

Statul paralel se prabuseste, iar acest lucruse petrece in mai multe feluri. Dezvaluirile, inregistrarile care au aparut au fost de fiecare data greu de inghitit de cei care vanturat aceasta teorie a.

Ascensiunea si decaderea primului supermodel din lume. Cine a fost frumoasa Gia, femeia care i-a fascinat pe cei mai mari designeri

De o frumusete uimitoare, cu parul inchis la culoare si 1,73 m inaltime, americanca Gia Carangi a avut contracte de modeling cu cei mai mari designeri ai lumii: de la Armani si Versace, la Dior ori Yves Saint Laurent, fiind considerata primul supermodel din lume. La 18 ani, avea un castig anual de sase cifre si revolutiona lumea modei.

Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Aurel Relu Gherghel, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania a incetat din viata in cursul zilei de miercuri, la varsta de 79 de ani. De numele sau se leaga.

Cu siguranta o stii! Ce s-a ales de cea mai SEXY PREZENTATOARE din Romania dupa ce SI-A DAT DEMISIA din TV! NU o mai recunosti (FOTO)

Daiana Anghel se afla in topul celor mai frumoase prezentatoare de stiri din Romania! Adebutat in televiziune la varsta de 21 de ani, la Tele 7 Deva. Apoi Daiana s-a mutat la Antena 1 Deva 2005), Antena.

VIDEO Cum arata filmata de sus una dintre cele mai mari exploatari de carbune din Romania. Pare un colt din Marele Canion

Mina de lignit de la Filipestii de Padure, judetul Prahova, a fost in anii `80-`90 una dintre cele mai mari din Romania, de unde se exploatau 900 de tone de carbune pe an. Marele dezavantaj al exploatarii din Filipesti a fost calitatea slaba a lignitului.

HOROSCOP. Cei mai rai iubiti din zodiac. Mai bine fugi departe decat sa te cuplezi cu ei

O relatie are atat parti pozitive, cat si parti negative. Nu exista om care sa nu aiba si o latura egoista, dar daca aceasta trasatura vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o.

HOROSCOP. Cei mai rai iubiti din zodiac. Mai bine fugi decat sa te cuplezi cu ei

O relatie are atat parti pozitive, cat si parti negative. Nu exista om care sa nu aiba si o latura egoista, dar daca aceasta trasatura vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )