Libnet.ro
UNICEF

15:17

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa celor mai mari companii din Romania

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa celor mai mari companii din Romania

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa marilor companii

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov au prezentat principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri. Pe langa clarificari, cei doi nu au ratat ocazia de a lansa atacuri la cele mai mari companii din Romania si au evitat sa spuna ca isi asuma esecul masurilor printr-o demisie.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Guvernul a adoptat vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Dancila anunta ca Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani, taxa pe lacomie si reducerea comisioanelor de administrare a fondurilor de pensii private.

Guvernul adopta Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri care vor trece si noutatile aduse

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta vineri seara ordonanta controversata cunoscuta sub numele de Apocalipsa Fiscala. Principalele masuri sunt plafonarea pretului la gaze si energie in urmatorii trei ani si taxa pe lacomie.

LIVE TEXT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Teodorovici si Valcov au prezentat principalele masuri

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri.

Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca apocalipsa fiscala pregatita de GUvernul Dancila prin noi taxe e o crima economica si pare un razboi indreptat imporiva economiei romanesti.

Cum vor deconta romanii Apocalipsa Fiscala anuntata de Guvernul PSD

Masurile fiscal-bugetare anuntate duminica de liderul PSD, Liviu Dragnea, si prezentate marti de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu vor face decat sa creasca povara traiului de zi cu zi al romanilor.

Apocalipsa fiscala. PNL indeamna patronatele la o greva fiscala generalizata

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca patronatele ar trebui sa faca o greva fiscala in cazul in Guvernul Dancila va adopta o ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe.

Apocalipsa fiscala. Viorica Dancila vine cu o varianta-surpriza: ce se intampla cu banii de la Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa motiunea de cenzura, ca ea si Guvernul iau masuri benefice pentru romani, cu toate ca ordonanta pe teme fiscale este criticata de numeroase parti ale societatii.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )