Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premiera nationala. Vodafone a lansat primele servicii mobile 5G in Romania

Adevărul Adevărul,
Premiera nationala. Vodafone a lansat primele servicii mobile 5G in Romania

Vodafone Romania a activat miercuri, in premiera, primele statii radio 5G din Romania si permite romanilor sa aiba acces la specificatiile acestei tehnologii de ultima generatie. continuă pe Adevărul

VIDEO Vodafone a lansat in premiera servicii 5G in Romania, in prezenta ministrului Comunicatiilor, folosind statii si terminale ale chinezilor de la Huawei

Vodafone a anuntat miercuri lansarea in premiera a serviciilor mobile 5G in Bucuresti, in prezenta ministrului Comunicatiilor, Alexandru Petrescu. Oficialii companiei au prezentat un test folosind un smartphone 5G al chinezilor de la Huawei, demonstrand cum utilizatorii pot avea acces la viteze de internet mobil de 955 Mbps pentru download si 52,6 Mbps de upload. Vezi in articol ce spune Ministrul Comunicatiilor despre temerile la nivel european privind riscurile folosirii tehnologiei Huawei.

VIDEO Vodafone si-a lansat reteaua 5G in Romania, folosind statii si terminale ale chinezilor de la Huawei

Vodafone a anuntat miercuri lansarea in premiera a retelei 5G in Bucuresti, in prezenta ministrului Comunicatiilor, Alexandru Petrescu. Oficialii companiei au prezentat un test folosind un smartphone 5G al chinezilor de la Huawei, demonstrand cum utilizatorii pot avea acces la viteze de internet mobil de 955 Mbps pentru download si 52,6 Mbps de upload. Vezi in articol ce spune Ministrul Comunicatiilor despre temerile la nivel european privind riscurile folosirii tehnologiei Huawei.

Vodafone activeaza primele statii radio 5G in Romania

Vodafone Romania activeaza primele statii radio 5G in reteaua sa mobila Supernet 5G si permite romanilor sa aiba acces la specificatiile acestei tehnologii de ultima generatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )