Libnet.ro
UNICEF

15:46

Presedintele Comisiei economice din Senat: PSD-istii mint cand spun ca au bani pentru pensii si salarii!

Adevărul Adevărul,
Presedintele Comisiei economice din Senat: PSD-istii mint cand spun ca au bani pentru pensii si salarii!

Bugetul nu are inclusi banii pentru pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat, senatorul PNL Florin Citu, care arata ca PSD-istii mint cand spun ca au acesti bani. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a lansat o intrebare catre PSD in acest sens, Citu sustine ca veniturile nu exista inca, ci Guvernul se imprumuta lunar pentru plata acestor cheltuieli. continuă pe Adevărul

Presedintele Comisiei economice din Senat: ,,Nu, nu mai sunt bani de pensii si salarii. Guvernul traieste pe datorie

Senatorul PNL Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat, acuza PSD ca minte atunci cand sustine ca mai are bani pentru plata salariilor si pensiilor pana la sfarsitul anului. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut public guvernului si.

Gabriela Firea le raspunde celor din PNL in scandalul sesizarilor: Votul romanilor nu trebuie rasturnat prin plangeri penale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, reactioneaza dupa ce presedintele Comisiei economice din Senat, liberalul Florin Citu, a anuntat luni ca va depune plangere penala in cazul in care vor fi nationalizati.

DECLARATII EXPLOZIVE despre PENSII si SALARII: Guvernul NU mai are bani

Presedintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Florin Citu, a declarat pe Facebook ca Guvernul traieste pe datorie si nu mai are bani pentru pensii si salarii. PSD-istii mint cand spun ca au bani pent.

Suspendarea contributiei este o chestiune de timp

Senatorul PNL Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat la RFI ca suspendarea contributiei la Pilonul II de pensii este doar o chestiune de timp si a avertizat ca proiectul de lege prevede reintroducerea contributiei la angajator, informeaza Agerpres.

Florin Ctu: Proiectul de lege privind Pilonul II mai contine ceva - reintroducerea contributiei la angajator

Propunerea de proiect de lege privind Pilonul II de pensii contine un aspect care a fost trecut cu vederea, declara la RFI senatorul PNL Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat: contributia angajatorului va fi egala cu a angajatului, in functie de marimea companiei.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )