Libnet.ro
UNICEF

12:00

PRIMA REACTIE a bursei de la Bucuresti dupa tavalugul lansat de Guvern impotriva bancilor

B1 B1,
PRIMA REACTIE a bursei de la Bucuresti dupa tavalugul lansat de Guvern impotriva bancilor

Bursa de Valori Bucuresti BVB), institutie fundamentala a pietei de capital, a luat nota de efectele negative reflectate in scaderi importante ale indicilor bursieri ca urmare a proiectului de OUG anuntat. continuă pe B1

Prima reactie de la Banca Nationala dupa ce Guvernul a anuntat taxa pe lacomie

Nivelul ROBOR este imputabil intregii tari, el depinde de realitatile din tara si in primul rand de rata inflatiei si atunci nu se poate spune ca bancile sunt lacome deoarece cresc acest indice din cauza un.

A doua cea mai mare scadere din istoria bursei romanesti dupa cadoul de Craciun al Guvernului: jumatate din profitul bancilor se duce pe taxa de lacomie

Companiile romanesti listate s-au devalorizat miercuri cu aproximativ 11 miliarde lei, dupa ce Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat a doua cea mai mare scadere zilnica din istorie: 11,2% pe indicele BET. Prabusirea pietei de actiuni are loc.

Ionel Danca (PNL): Este DecembrieRosu pe bursa de la Bucuresti, dupa anuntarea tezelor neocomuniste ale lui Dragnea si Teodorovici (FOTO)

Bursa de la Bucuresti s-a prabusit dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat noile masuri fiscale decise de Guvern. Actiunile companiilor din sectorul bancar au scazut cu aproape 15%, iar cele.

Anuntul facut de Cristina Neagu despre contractul cu CSM Bucuresti, dupa accidentarea care o tine departe de teren

Handbalista Cristina Neagu a declarat, marti, ca este bine din punct de vedere psihic, dupa ce a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior in timpul Campionatului European din Franta. Ma simt.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )