Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ryanair lanseaza o noua ruta din Bucuresti spre Tel Aviv. Care sunt preturile

Adevărul Adevărul,
Ryanair lanseaza o noua ruta din Bucuresti spre Tel Aviv. Care sunt preturile

Compania aeriana Ryanair a lansat miercuri o noua ruta din Bucuresti catre Tel Aviv, informeaza compania, adaugand ca pereturile sunt convenabile. continuă pe Adevărul

Wizz Air lanseaza o noua ruta de la Bucuresti la cele mai mici preturi. Care este destinatia

Wizz Air a anuntat marti lansarea unei noi rute care va pleca din Bucuresti de doua ori pe saptamana, incepand din data de 23 aprilie 2019.

Wizz Air lanseaza o noua ruta catre Spania. Pretul biletului incepe de la 20 de euro

Wizz Air lanseaza, incepand din 23 aprilie 2019, o noua ruta care va lega orasele Bucuresti si Santander, Spania. Zborurile vor fi operate de doua ori pe saptamana, in programul de vara, in zilele de marti si sambata. Pretul unui bilet incepe de la 20.

Cum a evoluat transportul de pasageri si marfuri in primele noua luni din 2018?

Transportul de pasageri si marfuri a crescut pe caile rutiere si aeriene, in primele noua luni din 2018 comparativ cu perioada similara din anul anterior, dar a scazut pe rutele feroviare si navigabile. Numarul calatorilor care au folosit microbuzele.

ANALIZA, 2018: Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in medie cu 5% in 2018, in ciuda tuturor speculatiilor, iar trendul ascendent inceput in 2014 a continuat intr-un ritm moderat, conform unei analize realizate de un portal imobiliar.

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului

Cele patru stadioane din Bucuresti nu vor fi gata pentru Euro 2020. Ministrul Tineretului si Sportului a declarat ca sunt in grafic cu lucrarile, dar totusi stadioanele vor fi folosite doar pentru.

SINUCIDERE INTERCONTINENTAL. Un barbat s-a aruncat de pe hotelul din Bucuresti

Un barbat, inca neidentificat, s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental din Bucuresti. Conform primelor informatii, barbatul a murit, iar politistii de la Serviciul Omoruri ancheteaza cazul. Stire in.

Noi avarii la RADET: 83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni fara apa calda sau caldura

83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni dimineata fara apa calda sau caldura din cauza unor avarii la reteaua RADET, potrivit unei informari de pe site-ul Regiei. Pana la ora 14. 00 defectiunea a fost remediata pentru 74 de imobile.

O noua avarie RADET: Zeci de imobile din Bucuresti, fara apa calda si caldura

O noua avarie RADET! Sute de bucuresteni au ramas din nou in frig, luni, dupa o avarie la reteaua Regiei. 83 de blocuri au fost afectate. Locuitorii nu au avut apa calda si caldura pana luni la ora.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2018: Datoria guvernamentala a scazut la 35% din PIB

Datoria administratiei publice a scazut usor in primele noua luni ale anului, ajungand la 35% din PIB, in septembrie 2018, fata de 35,1% din PIB in decembrie 2017.

Ce proiecte au depus Primariile din Bucuresti, Cluj si Sibiu pentru a obtine fonduri europene nerambursabile

Primaria Capitalei a depus, pana la finalul anului 2018, 13 cereri de finantare nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014 2020, valoarea acestora fiind de circa 283 milioane euro, potrivit unui raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro. Proiectele vizeaza in principal achizitia a 100 de tramvaie noi, 100 de autobuze electrice si modernizarea liniei de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea. Primaria din Cluj a depus 39 de proiecte in valoare totala de 218 milioane euro, potrivit informatiilor transmise HotNews. ro. Acestea vizeaza achizitionarea a 24 tramvaie, 50 troleibuze, autobuze electrice, modernizarea Pietei Unirii si a altor spatii publice, a unui bulevard, crese, spitale, amenajarea de piste pentru biciclete, revitalizarea malurilor Somesului si reabilitarea termica a blocurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )