Libnet.ro
UNICEF

01:05

Smecheria prin care cumperi motorina mai ieftina. Iata ce trebuie sa faci

Antena3 Antena3,
Smecheria prin care cumperi motorina mai ieftina. Iata ce trebuie sa faci

Vrei sa cumperi carburanti mai ieftini? Iata ce trebuie sa faci. Consiliul Concurentei a lansat in luna iulie o platforma online dedicata soferilor, prin care acestia pot verifica preturile benzinei si motor. continuă pe Antena3

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care IRI Investments preia unele companii din Romania ale Vestas

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizeaza tranzactia prin care IRI Investments, care apartine Grupului Ingka partener strategic al sistemului de franciza IKEA), preia unele companii din Romania apartinand Grupului Vestas Wind Systems.

Cand se trece la ora de iarna 2019. Noaptea in care vom dormi mai mult e aproape

Echinoctiul de toamna a avut loc luni, 23 septembrie, asa ca intrebarea aflata in mintea tuturor acum este cand se trece la ora de iarna 2019?. Cand se trece la ora de iarna 2019? Ora de iarna este trecerea la ora legala oficiala standard, legata de conceptul de ora astronomica, folosita in majoritatea tarilor ori .

VIDEO Academia Rafa Nadal - Proiectul prin care ibericul si-a dorit sa fie legat pentru totdeauna de lumea sportului

Academia lui Rafa Nadal din Manacor s-a deschis in 2016, iar la inaugurarea ei invitat de onoare a fost Roger Federer. in cadrul complexului din Baleare se gasesc 27 de terenuri, din care 18 sunt de hard. De ce atat de multe? Chiar daca Rafa este regele zgurii, el considera ca tenisul viitorului se va desfasura pe suprafata dura.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre motivul real pentru care nu a mai candidat la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a explicat la Gold Fm motivul real pentru care nu a mai candidat la alegerile prezidentiale. Eu am fost nevoit sa-mi fac o serie de analize extrem realiste. in momentul in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )