Libnet.ro
UNICEF

05:30

BCR lanseaza un nou serviciu, prin care ofera clientilor bani la plata cu cardul

Adevărul Adevărul,
BCR lanseaza un nou serviciu, prin care ofera clientilor bani la plata cu cardul

BCR a anuntat luni lansarea unui nou serviciu, prin care ofera clientilor bani inapoi, ca reducere, la plata cu cardul in peste 100 de magazine fizice sau online, ofertele fiind personalizate in functie de profilul clientului. continuă pe Adevărul

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august, conform Hotnews.

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august.

Secretul prin care Tania Budi arata impecabil fara operatii estetice

Tania Budi stie ca frumusetea naturala trebuie intretinuta. Vedeta nu este adepta operatiilor estetice, insa apeleaza atunci cand este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Iata ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta! .

EXCLUSIV Cat de precise sunt testele rapide, care ofera rezultate pe loc celor care vor sa afle daca au coronavirus. Vlad Mixich: Pot da o rata de fals-negativ sau fals-pozitiv mare

EXCLSUIV Eficienta testelor pentru noul coronavirus a devenit o urgenta pentru lumea medicala, implicata in lupta cu noul coronavirus, mai ales in contextul in care numarul cazurilor a crescut in ultimele s.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala.

Digi 24: CTP, despre hominizii de pe litoral: Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetateni de-ai nostri sa nu mai fie imbecili!

Cristian Tudor Popescu este revoltat si dezamagit de comportamentul acelor cetateni care se inghesuie pe litoral si sfideaza orice recomandare in vremuri de pandemie, braveaza ca se trateaza cu bere si ii pun in pericol pe ceilalti.

Schimbarile prin care e posibil sa treci din cauza crizei medicale din 2020

Au fost luni de zile in care oamenii au stat in carantina, au fost izolati de familie, prieteni, cunostinte sau orice alte persoane dragi, iar schimbarile intervin din toate directiile. Daca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )