Libnet.ro
UNICEF

08:45

Finantele lanseaza titluri de stat pentru populatie in lei si euro, listate la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele lanseaza titluri de stat pentru populatie in lei si euro, listate la BVB

Populatia poate achizitiona prin banci, incepand de astazi, titluri de stat denominate in lei si, in premiera, in euro, ce vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti BVB), potrivit unui comunicat de ieri al Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

Finantele lanseaza titluri de stat in lei si euro pentru populatie, vandute prin banci si listate la bursa

BT Capital PartnersBanca Transilvania, BCR si BRD vor pune in vanzare incepand de miercuri, 15 iulie 2020, titluri de stat pentru populatie in lei si, in premiera, titluri de stat denominate in euro, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti, avand maturitati de 2 si 4 ani pentru moneda nationalasi de 5 ani pentru euro.

INCEPAND DE MAINE Trei banci vor vinde titluri de stat pentru populatie in lei si euro, listate la BVB

BT Capital Partners and Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana si BRD - Groupe Societe Generale vor pune in vanzare, incepand de maine, titluri de stat pentru populatie in lei si, in premiera, titluri de stat denominate in euro, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Finante.

Emisiuni Fidelis pentru populatie in lei si euro. Dobanda de 2% la euro. Prospectul, in Monitorul oficial

Ministerul Finantelor Publice MFP) va lansa emisiuni de titluri de stat pentru persoane fizice prin programul FIDELIS, ce urmeaza a fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), conform unui ordin publicat in Monitorul oficial. Emisiunea va fi atat in moneda nationala, cat si in euro. Valoarea nominala a unui titlu va fi de 100 lei in cazul emisiunii in lei si de 100 euro in cazul celei in euro.

Finantele lanseaza titluri de stat in euro.La ce dobanda vrea sa se imprumute statul de la romani

Populatia poate achizitiona prin banci, incepand de astazi, titluri de stat denominate in lei si, in premiera, in euro, ce vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti BVB), potrivit unui comunicat de ieri al Finantelor.

Romanii pot imprumuta statul in lei si euro incepand de miercuri. Documentele pe care trebuie sa le studiezi daca vrei sa subscrii

Ministerul Finantelor Publice MFP) a lansat emisiuni de titluri de stat pentru persoane fizice prin programul FIDELIS, ce urmeaza a fi listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB). Emisiunile sunt in lei si euro. Maturitatile sunt de 2 si 4 ani pentru moneda nationala si de 5 ani pentru euro. Dobanzile anuale oferite la titlurile de stat in lei sunt de 4% pentru scadenta de 2 ani si 4,5% pentru scadenta la patru ani Titlurile de stat in euro au o dobanda anuala de 2%.

Romanii pot cumpara titluri de stat in euro

Banca Transilvania, BCR si BRD pun in vanzare titluri de stat pentru populatie in euro, pe langa cel.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )