Libnet.ro
UNICEF

13:30

[P] Start-up-ul romnesc Clever inoveaza din nou piata de mobilitate urbana printr-o premiera n Europa centrala

Hotnews Hotnews,
 [P] Start-up-ul romnesc Clever inoveaza din nou piata de mobilitate urbana printr-o premiera n Europa centrala

Clever lanseaza CleverGo, un agregator de oferte de transport rent-a-car care vine in completarea serviciilor de taxi oferite deja in aplicatie. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti si Timisoara incepand cu aceasta luna. Platforma Clever colaboreaza doar cu soferi autorizati pentru activitati de transport taxi sau rent-a-car. Ambitia Clever este de a reduce la sub 1 minut timpul de asteptare pentru orice comanda lansata in aplicatie. continuă pe Hotnews

Canalul Europa libera, din nou disponibil pentru publicul romnesc

Canalul Europa libera este din nou disponibil in limba romana, pe Internet. Lansarea versiunii romanesti, marcata si de presedintele Klaus Iohannis, este prezentata de Neculai Constantin Munteanu sub forma unei calatorii in timp: Romania se afla in pragul comemorarii a treizeci de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Si, in ciuda unor derapaje de la valorile democratiei occidentale, este membra a [UE si NATO]. Dar, ca un facut, exact in anul in care preia presedintia Consiliului UE, tara e condusa de mostenitorii democratiei originale, inventata de Ion Iliescu. Si, nu intamplator, violentele Jandarmeriei din 10 august 2018, au fost comparate cu violentele mineriadei din 1990.

Iohannis refuza din nou propunerile de ministri remaniati: Care este argumentul

In dupa-masa zilei de luni, 14 ianuarie, Iohannis a pus din nou paie pe foc in conflictul cu PSD, refuzandu-le din nou propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi. in ultimele luni, Presedintele Romaniei a tot amanat numirea unor ministri in locul celor de la Dezvoltarea si Transporturi care au fost remaniati de Dragnea si [] .

Iohannis refuza, din nou, propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca propunerile Guvernului pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale vor fi refuzate din nou.

Iohannis refuza din nou propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: PSD sa vina cu nume care sa ma convinga ca ministerele sunt bine conduse

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca va refuza din nou propunerile de ministri, pentru Dezvoltare si Transporturi - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. El a spus ca PSD trebuie sa vina cu niste nume care sa il convinga ca ministerele vor fi bine conduse.

Klaus Iohannis, din nou pe partie fara sotie. JurnalistulMirel Curea: intre ei sunt niste probleme foarte serioase

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece weekendul la munte, pe partia din Paltinis. Din nou, seful statului a fost singur. Este pentru a treia oara, in aceasta luna, cand Iohannis se afiseaza in public.

BVB - din nou in genunchi

Picaj de aproape 10% pentru Banca Transilvania, pe un rulaj de 60,8 milioane lei * Brokerii: Caderile sunt date probabil de vanzarile fondurilor de investitii, care isi lichideaza din detineri Cotatiile companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au suferit un nou picaj masiv dupa macelul de la finalul anului trecut, cinci din cei noua indici ai pietei incheind sedinta de tranzactionare de ieri cu un picaj de peste 4%, intr-o miscare de continuare a caderii demarate in 19 decembrie 2018, dupa declaratiile Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind intentia Guvernului de a implementa o serie de masuri cu impact masiv asupra activitatii de la BVB.

BVB - din nou in genunchi

Picaj de aproape 10% pentru Banca Transilvania, pe un rulaj de 60,8 milioane lei * Brokerii: Caderile sunt date probabil de vanzarile fondurilor de investitii, care isi lichideaza din detineri Cotatiile companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au suferit un nou picaj masiv dupa macelul de la finalul anului trecut, cinci din cei noua indici ai pietei incheind sedinta de tranzactionare de ieri cu o scadere de peste 4%, intr-o miscare de continuare a caderii demarate in 19 decembrie 2018, dupa declaratiile Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, privind intentia Guvernului de a implementa o serie de masuri cu impact masiv asupra activitatii de la BVB.

Medicii pediatri ai Spitalului Judetean Vlcea, suspectati din nou de diagnosticarea gresita a unui copil / O fetita tratata pentru rosu n gt, trimisa la Bucuresti cu pneumonie

Un nou caz de posibila diagnosticare gresita a unui copil de catre pediatrii de la Spitalul Judetean din Valcea a iesit la iveala dupa protestul de sambata din fata unitatii spitalicesti, relateaza Agerpres. Apropiatii unei familii din comuna Barbatesti sustin ca fetita acestora de un an si opt luni a fost trimisa cu pneumonie severa la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, dupa ce cinci zile, timp in care a fost de trei ori la UPU Pediatrie in Ramnicu Valcea, a primit tratament pentru rosu in gat.

Fanii lui Lazio si-au dat din nou in petec

Echipa din capitala Italiei s-a calificat, sambata, la pas in sferturile Copei Italia, dupa 4-1 pe teren propriu contra celor de la Novara, echipa din al treilea esalon Serie C).

UPDATE / Ciocniri violente intre vestele galbene si fortele de ordine, dupa ce mii de oameni au impanzit din nou strazile Frantei! Multi dintre ei sunt echipati cu casti, masti de gaze si fumigene

Mii de demonstranti antiguvernamentali au marsaluit in orase din toata Franta, sambata, intr-o noua runda de proteste impotriva presedintelui Macron, pe care-l acuza ca ignora situatia milioanelor de.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )