Libnet.ro
UNICEF

09:45

Wizz Air lanseaza noi rute internationale. Care sunt destinatiile si preturile

Adevărul Adevărul,
Wizz Air lanseaza noi rute internationale. Care sunt destinatiile si preturile

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai noua linie aeriana din Emiratele Arabe Unite, a anuntat luni ca va aloca doua aeronave de ultima generatie Airbus A321neo si va deschide sase rute mult asteptate din Abu Dhabi pe 1 octombrie 2020. continuă pe Adevărul

O noua promotie fulger. Wizz Air anunta reduceri de 25% la anumite zboruri

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta astazi reduceri de 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elvetia si Grecia.

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

Romania a inregistrat joi un record negativ in privinta raportarii de noi cazuri de coronavirus descoperite in 24 de ore. 614 cazuri noi de Covid-19 intr-o zingur zi. Bucurestiul si 4 judete Dambovita,.

Arafat avertizeaza ca este posibil sa fie reintroduse restrictii in anumite zone Care sunt punctele fierbinti

Este posibila reintroducerea unor noi restrictii in anumite zone ale tarii unde numarul cazurilor de coronavirus este crescut, dar totul depinde de cifre, afirma secretarul de stat Raed Arafat. El a vorbit despre punctele fierbinti ale Romaniei: Bucuresti, Arges, Prahova, Brasov, Dambovita, la care se adauga Galati.

OMS indica revenirea la carantina. Care sunt tarile vizate si cum va fi afectata Romania

Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca autoritatile din tarile unde numarul cazurilor de coronavirus a crescut din nou ar trebui sa introduca noi restrictii. Mai mult decat atat, Guvernele ar trebui sa se pregateasca pentru revenirea la carantina. Si Romania se gaseste intr-o situatie deloc favorabila.

Guvernul schimba din nou programul Prima Casa. Care sunt principalele schimbari

Ministrul de finante Florin Citu a propus pentru ordinea de zi a Guvernului modificarea programului O familie, o casa. Acesta ar urma sa devina Programul Noua casasi va avea noi norme de.

Este oficial, se dau cate 9.600 de lei de la stat. Banii se primesc in mana. Care sunt conditiile si cine se califica

Criza medicala a generat si-o criza economica, mai ales pentru companii. Statul a venit cu un plan de-a sustine cu bani. Acum vorbim de peste 9. 600 de lei. Despre ce vorbim acum sunt.

Amnistia fiscala e modificata. Legea a aparut in Monitorul oficial. Care sunt noutatile

Consultantul fiscal Adrian Benta a analizat Legea nr. 1142020 care aduce modificari la procedura amnistiei fiscale reglementate initial prin OG nr. 62019 cu modificari ulterioare. Pe cale de consecinta, spune el, pentru a putea aplica aceasta lege, trebuie sa ne raportam la reglementarile OG nr. 62019 si la normele de aplicare pentru aceasta.

Un total de 300.000 de masini electrice pe strazi in 2030 si eliminarea a 5 milioane de autovehicule vechi din parcul auto. Care sunt propunerile APIA pentru industria auto

In conditiile in care industria auto trece prin momente grele din cauza crizei Covid si in contextul in care trebuie sa reduca si emisiile de CO2, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile propune ca Romania sa-si asume o serie de obiective legate de promovarea vehiculelor electrice. APIA vine si cu un set de propuneri din partea mediului de afaceri, cum ar fi si modificarea impozitului anual pentru autovehicule, cu luarea in considerare pentru calculul acestuia a parametrilor legati de poluare sau schimbari climatice.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )