Libnet.ro
UNICEF

23:45

Wizz Air lanseaza patru noi rute din Romania. Ce se intampla cu pasagerii fara masti de protectie

Adevărul Adevărul,
Wizz Air lanseaza patru noi rute din Romania. Ce se intampla cu pasagerii fara masti de protectie

Wizz Air a anuntat sambata lansarea a patru noi rute in conditii de igiena sporite pentru siguranta clientilor si a echipajului sau, potrivit unei informari remise presei. continuă pe Adevărul

Wizz Air a introdus noi curse din Iasi

Wizz Air a operat sambata primul zbor de la Barcelona la Iasi, care va fi urmat de alte trei noi curse intre Iasi si Bari, Torino si Verona, incepand cu 2 si 3 august, compania ajungand astfel la 20 de rute din capitala Moldovei spre zece 10 tari, scrie Agerpres.

Grecia suspenda anumite zboruri Wizz Air. Cand ar putea fi reluate

Grecia a anuntat restrictionarea anumitor zboruri Wizz Air, sanctionand astfel compania aeriana pentru ca nu ar fi respectat cerintele impuse de autoritatile elene privind verificarea documentelor obligatorii de care au nevoie pasagerii, scrie airwaysmag. com.

Reduceri fulgeri la Wizz Air pentru zboruri catre Portugalia, Grecia si alte destinatii populare

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca ofera vineri un discount de 20% pentru zborurile spre si dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia.

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

Cum se schimba la fata orasele din Romania. in general toata Romania se plange. in niciun oras nu o sa vezi un cetatean care sa fie multumit de primar

Orasul este parte a vietii noastre. Ne nastem in orase si ne scriem povestile in aceste ecosisteme pe care mai tarziu le vom numi acasa. Dar ce se intampla atunci cand administratia da gres, cand nu exista colaborare si oamenii devin nemultumiti de locul in care traiesc? Ce se poate face atunci cand vedem doar problemele si asteptam sa ne spuna altcineva solutiile? in Romania exista si povesti de succes, planuri reusite si proiecte de dezvoltare pe termen lung, dincolo de probleme, nemultumiri sau administratii ineficiente, dupa cum a descoperit in teren o echipa de voluntari ce lucreaza la un documentar despre istoria dezvoltarii urbane din Romania - Orasul pentru oameni.

Lidia Buble pleaca din Romania? Anunt neasteptat dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble ar putea parasi Romania. La peste 2 luni de la despartirea de Razvan Simion, artista a facut dezvaluiri uimitoare. Astfel, cantareata nu exclude sa fuga de Razvan Simion intr-o alta tara, daca lucrurile se indreapta pe drumul care vrea ea, din punct de vedere al muzicii. Lidia Buble vrea sa paraseasca Romania. Anuntul .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )