Libnet.ro
UNICEF

16:00

Financial review Reforma divortului in Marea Britanie. Brexit ar putea fi amanat cu un an. Problemele UE sunt mult mai grave. Teama de nationalism va mobiliza alegatorii. Jumatati de adevar despre migratie

Hotnews Hotnews,
 Financial review Reforma divortului in Marea Britanie. Brexit ar putea fi amanat cu un an. Problemele UE sunt mult mai grave. Teama de nationalism va mobiliza alegatorii. Jumatati de adevar despre migratie

Financial Times: Legislatia Angliei va permite acordarea divortului fara ca vreunul din soti sa fie obligat sa faca dovada vinei celuilalt * Macron semnaleaza ca Brexitul ar putea fi amanat cu un an * Le Temps: Israelienii voteaza, viitorul lui Netanyahu pe cantar * El Confidencial: Mai mult decat Brexit: UE se confrunta, in viitor, cu provocari mult mai grave * La Tribune: La alegerile europene, teama de nationalisme) va mobiliza mai mult decat teama de imigranti * Der Standard: Jumatati de adevar despre migratie *Lectura placuta!. continuă pe Hotnews

PRESEDINTIA ROMANA A CONSILIULUI UE: Marea Britanie trebuie sa spuna cum vrea sa foloseasca prelungirea Brexit-ului

Este extrem de important ca Marea Britanie sa explice miercuri Uniunii Europene cum intentioneaza sa foloseasca extinderea termenului limita pentru Brexit pe care vrea sa o solicite, a declarat marti, la Luxemburg, ministrul roman pentru afaceri europene, George Ciamba, inaintea unei reuniuni a Consiliului Afaceri Generale, relateaza Reuters.

INTERVIU Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie despre BREXIT. Trei intrebari frecvente si raspunsurile concrete / Ambasadorul Mihalache: Apelul meu pentru toti este sa trateze lucrurile cu calm

BREXIT-ul creste tensiunea printre romanii din Marea Britanie. De la inceputul anului, sectia consulara a ambasadei Romaniei la Londra a primit zilnic in jur de 350 de cereri de pasapoarte. Mai mult decat poate fi procesat in conditiile logistice si umane ale sectiei.

Prostituatele romance din Marea Britanie acuza ca sunt hartuite, agresate si luate in vizor pentru deportare, din cauza Brexit

Prostituatele din Marea Britanie care provin din alte tari sunt tinta deportarilor si a atacurilor si agresiunilor, din cauza discriminarii fata de straini intensificata de Brexit, scrie The Independent, care citeaza un dosar cu 20 de astfel de cazuri, printre care si cel al unei romance.

Marea Britanie propune un plan legislativ pentru a reglementa continuturile de pe platformele de social media

Marea Britanie a propus noi legi de protectie online care ar impune penalitati companiilor de social media, in cazul in care acestea nu ar reusi sa isi protejeze clientii de continuturi vatamatoare, potrivit Reuters.

Ce a gasit un baiat din Marea Britanie intr-o punga cu bomboane. Avea un numar scris pe el

Un adolescent din Marea Britanie a gasit un briceag intr-o punga cu bomboane de ciocolata. Tatal baiatului a contactat firma care a produs bomboanele, dar reprezentantii acesteia au dat vina pe un al doilea.

Liderul euroscepticilor din Marea Britanie ameninta: Daca ramanem in UE dupa 12 aprilie, dam veto pe buget

Jacob Rees-Mogg, liderul euroscepticilor britanici din partidul Conservator, a amenintat ca daca Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana si dupa 12 aprilie, tara ar trebui sa devina cel mai dificil.

Reuters: Amanarea Brexit ar putea prelungi mandatul Comisiei Juncker / Participarea britanica la alegeri ar putea mari numarul parlamentarilor eurosceptici

Oficialii Uniunii Europene examineaza posibilitatea prelungirii mandatului comisiei UE in cazul in care Marea Britanie va obtine o amanare a Brexitului, a declarat miercuri un oficial de rang inalt, citat de Reuters. Participarea britanica la europarlamentare ar putea schimba echilibrul politic in urmatoarea legislatura europeana, iar oficialii UE se tem ca britanicii ar putea alege parlamentari eurosceptici. Merkel a declarat miercuri ca este in favoarea unei amanari rezonabile a Brexitului dincolo de 30 iunie.

Soft Brexit 2020 sau No Brexit: tumultul politic in Marea Britanie de dupa Theresa May

Prim-ministrul britanic Theresa May a trimis o scrisoare catre Consiliul European, catre Presedintele Donald Tusk, in care solicita prelungirea termenului pentru Brexit la 30 iunie 2019. Reactiile membrilor Consiliului, in special Franta si Spania, au fost extrem de clare, reiterand pozitiile enuntate anterior:.

Chifu: Orice amanare, ciclu nou de alegeri sau referendum impinge Marea Britanie din nou in UE

Prim-ministrul britanic Theresa May a trimis o scrisoare catre Consiliul European, catre Presedintele Donald Tusk, in care solicita prelungirea termenului pentru Brexit la 30 iunie 2019. Reactiile membrilor Consiliului, in special Franta si Spania, au fost extrem de clare, reiterand pozitiile enuntate anterior:.

Financial review Umbra Rusiei asupra bancilor nordice. Banca Nationala a Ungariei isi recheama angajatii din strainatate. Campaniile electorale europene difera de la tara la tara. Orientari etice pentru inteligenta artificiala.

Financial Times: Umbra Rusiei asupra bancilor nordice * Magyar Nemzet: Regulile campaniilor electorale europene difera in UE de la tara la tara * Les Echos: Transferul banilor cu telefonul e gata sa decoleze in Franta * Handelsblatt: Orientari etice pentru inteligenta artificiala - UE doreste sa prezinte marti un raport * Nepsava: Banca Nationala a Ungariei isi va rechema angajatii din strainatate Dar, ce se va intampla cu birourile? * Lectura placuta!.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )