Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bilant: 236 de modificari ale Codului Fiscal, n 2018. Efectele asupra mediului de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Bilant: 236 de modificari ale Codului Fiscal, n 2018. Efectele asupra mediului de afaceri

Peste 45% din legile si ordonantele adoptate au afectat direct si semnificativ intreprinderile, inclusiv IMM-urile legislatia fiscala, declaratiile si contributiile obligatorii, etc). Cu acest volum imens de acte normative adoptate in 2018, Romania va continua sa se situeze si anul acesta pe prim loc in topul regional al modificarilor legislative din Europa Centrala si de Est), in timp ce in tarile vecine tendinta este de simplificare si asigurare a unui cadrul legislativ stabil si predictibil, arata Consiliul intreprinderilor Micii si Mijlocii. continuă pe Hotnews

236 de modificari ale Codului Fiscal, in 2018. Consiliul IMM trage un semnal de alarma

In 11 luni si jumatate au fost aduse 139 de modificari ale Codului Fiscal si au aparut 236 de noi prevederi fiscale. Consiliul intreprinderilor Mici si Mijlocii sustine ca aceasta instabilitate legislativa a .

CNIPMMR: Firmele au fost obligate sa suporte 236 de modificari ale Codului fiscal in 2018! Care sunt efectele instabilitatii fiscale?

Mediul de afaceri a fost, si in 2018, victima numeroaselor schimbari legislative. Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) a centralizat modificarile aduse Codului fiscal in acest an, dar si alte acte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )