Libnet.ro
UNICEF

20:47

OMV Petrom amana investitia in Marea Neagra din cauza impredictibilitatii. Costul Ordonantei 114 modificata, circa 40 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom amana investitia in Marea Neagra din cauza impredictibilitatii. Costul Ordonantei 114 modificata, circa 40 milioane euro

Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de catre OMV Petrom, se arata intr-un document al companiei privind in rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an. continuă pe Hotnews

OMV Petrom amana investitia in Marea Neagra din cauza impredictibilitatii. Costul Ordonantei 114 modificata, circa 40 milioane euro.

Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de catre OMV Petrom, se arata intr-un document al companiei privind in rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an.

OMV Petrom a decis sa amane investitia in Marea Neagra: Impactul OUG 114 modificata ajunge la 40 milioane euro

OMV Petrom anunta ca amana investitia in Marea Neagra. intr-un document al companiei referitor la rezultatele financiare pe primul trimestru din acest an, se arata ca medidul legislativ din Romania nu ofera.

Investitii trase pe dreapta: de ce amana Petrom sa scoata gazele din Marea Neagra

Romania dispune de resurse impresionante de gaze in Marea Neagra, descoperite de gigantii din domeniu OMV Petrom si Exxon. Numai ca, deocamdata, cele doua companii amana inceperea productiei. OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din sud-estul Europei, amana investitia de cateva miliarde de lei in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra. Compania invoca mediul [] .

OMV Petrom tine pe hold investitiile in Marea Neagra. Ordonanta lacomiei costa compania 40 milioane de euro

OMV Petrom reitereaza faptul ca mediul legislativ actual nu ofera premisele unei investitii de cateva miliarde la Marea Neagra, compania subliniind de asemenea faptul ca Ordonanta lacomiei vine in acest an cu o factura de 40 de milioane de euro.

OMV Petrom, profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35%

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a raportat un profit net de 1,15 miliarde lei in primul trimestru, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului trecut 854 milioane lei) si vanzari de 5,42 miliarde lei, mai mari cu 11% fata de trimestrul 1 din 2018, potrivit datelor transmise astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

OMV Petrom vrea sa foreze 100 de sonde noi si anunta ca centrala electrica Brazi se opreste planificat

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a anuntat astazi, in raportul trimestrial, ca centrala electrica Brazi va intra in oprire planificata in al doilea trimestru al anului, doua saptamani pentru intreaga capacitate si doua saptamani pentru jumatate din capacitate.

VIDEO Mai multe case dintr-un sat din Constanta, in pericol dupa ce faleza Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat

Mai multe locuinte din comuna Cumpana, judetul Constanta, sunt in pericol, dupa ce un mal de pamant din apropierea Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat. O comisie tehnica de evaluare, constituita prin ordin al prefectului, va evalua situatia, transmite Mediafax.

Transgaz a primit unda verde pentru lucrarile la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale SNTGN)Transgaz SA a obtinut dreptul de incepere a lucrarilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra si le va conecta la Sistemul National de Transport.

Transgaz a obtinut dreptul de incepere a lucrarilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra

Transportatorul national de gaze, Transgaz, a anuntat astazi, ca a obtinut dreptul de a incepe lucrarile la proiectul de interes comun in domeniul gazelor naturale Conducta Tarmul Marii Negre-Podisor pentru preluarea gazului din Marea Neagra, urmare a emiterii de catre Ministerul Energiei a unei decizii exhaustive din 25 aprilie, valoarea proiectului fiind estimata la 360,4 milioane euro, termenul estimat de finalizare fiind anul 2021.

Transgaz a primit unda verde pentru lucrarile la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale SNTGN)Transgaz SA a obtinut dreptul de incepere a lucrarilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagra si le va conecta la Sistemul National de Transport Gaze, dar si la BRUA, dupa ce Ministerul Energiei a emis o decizie exhaustiva pentru acest proiect de interes comun, anunta ministerul Economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )