Libnet.ro
UNICEF

13:15

STUDIU 90% dintre companii intampina dificultati in calculul contributiilor catre Fondul de Mediu

Adevărul Adevărul,
STUDIU 90% dintre companii intampina dificultati in calculul contributiilor catre Fondul de Mediu

Conform legislatiei in vigoare, operatorii economici care introduc pe piata ambalaje si produse ambalate sunt responsabili sa asigure gestionarea ambalajelor devenite deseuri pe teritoriul national. insa, procesul continuu de modificare si actualizare a cadrului legislativ genereaza o serie de dificultati in activitatea operationala a companiilor de la determinarea cantitatilor de ambalaje, la valorificarea cantitatilor obligatorii prin lege. continuă pe Adevărul

Studiu EY: 9 din 10 firme au probleme la calculul contributiilor catre Fondul de Mediu. Vezi in text studiul integral

Legea nu iarta, iar necunoasterea ei nu te scuteste de la plata amenzilor, in cazul unui control. Firmele romanesti care introduc pe piata ambalaje si produse ambalate sunt responsabile sa asigure gestionarea ambalajelor devenite deseuri, iar procesul continuu de modificare si actualizare a legilor de la noi genereaza o serie de dificultati in activitatea companiilor de la determinarea cantitatilor de ambalaje, la valorificarea cantitatilor obligatorii prin lege. Studiul derulat de EY Romania in randul a 260 de companii din diverse domenii din Romania, arata ca peste 90% dintre firmele chestionate admit ca se confrunta cu dificultatea de a determina corect baza de calcul pentru contributiile datorate Fondului de Mediu. Mai mult, aceasta problema risca sa se agraveze prin intrarea in vigoare a contributiilor catre Administratia Fondului pentru Mediu AFM), aferente obligatiilor de valorificare a echipamentelor electrice si electronice, a bateriilor si acumulatorilor.

Mihaela Bilic da peste cap tot ce stiam despre slabit! Motivul pentru care 90% dintre noi nu slabim: Ce ziceti de asa o constatare?

Mihaela Bilic a explicat o teorie simpla din cauza careia ne ingrasam multi dintre noi. Spre exemplu atunci cand ne este foame, de fapt ne este sete. Nutritionistul ne indeamna ca de fiecare data cand.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )