Libnet.ro
UNICEF

07:15

Financial report Interviu cu Vladimir Putin: Ideologia liberala a devenit invechita. Falsa idee buna de a salva planeta: dieta vegana. Portugalia, tara care lupta cel mai putin contra coruptiei. Ciudatul hobby al lui Boris Johnson

Hotnews Hotnews,
 Financial report Interviu cu Vladimir Putin: Ideologia liberala a devenit invechita. Falsa idee buna de a salva planeta: dieta vegana. Portugalia, tara care lupta cel mai putin contra coruptiei. Ciudatul hobby al lui Boris Johnson

Financial Times: Interviu cu Vladimir Putin: Ideologia liberala a devenit invechita * Les Echos: Falsa idee buna de a salva planeta: dieta vegana 100%* El Mundo: Portugalia, tara din Europa care lupta cel mai putin contra coruptiei. * Le Point: Ciudatul hobby al lui Boris Johnson lasa perplexa Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin si-a adus cana termica de acasa, la dineul liderilor mondiali (VIDEO)

Vladimir Putin a venit la dineul liderilor mondiali de la summitul G20 cu propria cana termica din ceramica. Asta a atras atentia cu atat mai mult cu cat, alaturi de el, Donald Trump bea dintr-un pahar de.

Emmanuel Macron, replica pentru Vladimir Putin: Democratiile liberale au inca mult de facut si de adus Schimb cordial de replici intre cei doi lideri de stat

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, vineri, ca democratiile au inca multe de adus, adresandu-i-se omologului sau din Rusia, Vladimir Putin, care a criticat democratiile occidentale intr-un.

Vladimir Putin: intalnirea cu Theresa May ar putea fi un pas spre depasirea cazului Skripal

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca intalnirea cu prim-ministrul britanic Theresa May in cadrul summitului G20 ar putea fi un prim pas in repararea relatiilor dintre Marea Britanie si Rusia, in urma disputei privind otravirea agentului rus Serghei Skripal, relateaza Mediafax care citeaza Euronews.

Theresa May va avea o intalnire oficiala cu Vladimir Putin in cadrul summitului G20

Prim-ministrul britanic Theresa May va avea o intalnire oficiala cu presedintele rus Vladimir Putin in cadrul summitului G20 din Japonia, in cadrul careia ii va transmite liderului rus ca Marea Britanie este dispusa sa aiba o relatie diferita cu Administratia de la Moscova, scrie Mediafax, citand Reuters.

Kremlin: Vladimir Putin si Donald Trump vor avea o intalnire in Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump vor avea o intalnire oficiala in data de 28 iunie, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, au anuntat miercuri oficialii de la Kremlin, citati de Reuters.

LA SUMMITUL G20 DIN JAPONIA: Vladimir Putin, intalnire cu Trump si May

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu premierul britanic la final de mandat Theresa May si cu presedintele american Donald Trump in aceasta saptamana, la summitul G20 din Japonia, a anuntat, ieri, Kremlinul, relateaza Reuters si AFP.

Vladimir Putin se va intalni cu printul Arabiei Saudite in cadrul summitului G20

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni cu printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, in cadrul Summitul Grupului Natiunilor Dezvoltate si Emergente G20) din Japonia, scrie Mediafax, citand Reuters.

Financial report Sotia unui bancher azer risca extradarea. Unul din doi francezi cred ca profesorii sunt platiti suficient. Cine este castigatorul alegerilor din Istanbul si cum a reusit?

Financial Times: Sotia unui bancher azer risca extradarea pentru o presupusa frauda cu carti de credit * Les Echos: Sondaj: Unul din doi francezi cred ca profesorii sunt platiti suficient * LAvvenire: Chirurgia plastica devine etnica: este sclavia omologarii. * The Guardian: Ekrem 304;mamo287;lu: cine este castigatorul alegerilor din Istanbul si cum a reusit?.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )