Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gabriel Les il elibereaza din functie pe secretarul de stat al Departamentului pentru Armamente

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Les il elibereaza din functie pe secretarul de stat al Departamentului pentru Armamente

Ministrul Apararii, Gabriel Les, l-a eliberat din functie pe Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, dupa ce analiza privind inzestrarea a aratat necesitatea relansarii si reenergizarii managementului, noteaza Mediafax. Propunerea lui Les a primit avizul premierului Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Gabriel Les l-a demis pe seful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN

Ministrul Apararii, Gabriel Les, l-a eliberat din functie pe seful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN, Andrei Ignat.

Gabriel Les a demarat un amplu proces de evaluarea a activitatii din MApN: Omul lui Dragnea, care gestiona miliardele de euro pentru licitatiile militare, a fost eliberat din functie (FOTO)

Capul unui nou apropiat al lui Liviu Dragnea a cazut odata cu condamnarea acestuia! De data aceasta este vorba de secretar de stat al Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN, Andrei Ignat, care a fost el.

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem doamnei premier sa ii demita din functie pe ministrul de interne, Carmen Dan si pe prefectul judetului Harghita

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, i-a cerut premierului Dancila sa o demita pe Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne, dar si pe prefectul judetului Harghita, in urma incidentelor de la Cimitirul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )