Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila vrea sa cumpere un avion pentru demnitari

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila vrea sa cumpere un avion pentru demnitari

Premierul Viorica Dancila a afirmat, intr-o discutie informala cu presa la Palatul Victoria, ca va discuta cu ministrul Apararii Gabriel Les si ministrul Transporturilor Lucian Sova despre oportunitatea cumpararii unei aeronave pentru demnitari, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila vrea sa cumpere un avion pentru demnitari

Premierul Viorica Dancila a afirmat, intr-o discutie informala cu presa la Palatul Victoria, ca va discuta cu ministrul Apararii Gabriel Les si ministrul Transporturilor Lucian Sova despre oportunitatea cumpararii unei aeronave pentru demnitari, scrie Mediafax.

Viorica Dancila vrea o aeronava oficiala pentru demnitarii romani

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi, intr-o intalnire informala cu presa, ca isi doreste ca Romania sa aiba o aeronava oficiala pentru deplasarile externe ale demnitarilor tarii noastre. Ea.

Viorica Dancila vrea avion special pentru deplasarea demnitarilor romani

Viorica Dancila vrea o aeronava oficiala! in cadrul unei discutii informale cu jurnalistii, la Palatul Victoria, premierul Romaniei a spus ca ar fi oportuna achizitionarea unui avion pentru deplasarile.

Viorica Dancila: O conditie a unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere e sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila vrea sa aiba o discutie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major. Printre acestea, si remanierea ministrilor. intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul a spus si ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul Justitiei, potrivit Digi24.

Viralul finalului de an: Viorica Dancila, parodiata MAGISTRAL de Nuami Dinescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost ironizata de Numai Dinescu. Actrita a parodiat-o, intr-o inregistrare pe Facebook, pe sefa Executivului, imaginandu-si un discurs de sarbatori al acesteia. inregistrarea a.

Viorica Dancila, lovita de un politician. Urasc asa de mult violenta si fizica si verbala pentru ca am trecut prin momente de genul acesta

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Vorbind despre provocarile din trecut, prim-ministrul Romaniei a marturisiti ca a fost lovita la un moment dat.

El este barbatul care a lovit-o pe Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Viorica Dancila a obtinut chiar un certificat medico-legal in urma altercatiei. Un fost consilier al PD a .

Viorica Dancila a marturisit ca a fost lovita de un politician. Urasc asa de mult violenta si fizica si verbala pentru ca am trecut prin momente de genul acesta

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Vorbind despre provocarile din trecut, prim-ministrul Romaniei a marturisiti ca a fost lovita la un moment dat.

Viorica Dancila: O conditie a unei OUG de amnistie si gratiere este sa fie asumata de ministrul justitiei

Intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul justitiei.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )