Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marirea salariului minim si decaderea angajatului roman

Adevărul Adevărul,
Marirea salariului minim si decaderea angajatului roman

Se mareste salariul minim pe economie, zice Lia-Olguta Vasilescu, de la 1 noiembrie. Si, desigur, deja se aude corul celor care deplang lipsa productivitatii care sa acopere un salariu minim de 2. 050 lei 445 euro), in acelasi timp in care restul dintre noi ar trebui sa ne bucuram ca cei mai saraci si precari dintre angajatii romani vor castiga 68 lei in mana de la anul. continuă pe Adevărul

Marirea salariului minim si decaderea angajatului roman. Nu e treaba angajatorilor sa asigure protectia angajatilor, e treaba statului

Se mareste salariul minim pe economie, zice Lia-Olguta Vasilescu, de la 1 noiembrie. Si, desigur, deja se aude corul celor care deplang lipsa productivitatii care sa acopere un salariu minim de 2. 050 lei 445 euro), in acelasi timp in care restul dintre noi ar trebui sa ne bucuram ca cei mai saraci si precari dintre angajatii romani vor castiga 68 lei in mana de la anul.

Oamenii de afaceri reclama ca devansarea cresterii salariului minim este o masura populista: Afecteaza negativ sectorul privat

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) reclama ca anuntarea devansarii cresterii salariului minim pe economie incepand cu 1 noiembrie 2018, fata de 1 ianuarie 2019, reprezinta o masura populista, arbitrara, afectand negativ sectorul privat, cu deosebire industria prelucratoare.

Capcanele salariului minim: urmeaza concedieri masive

Majorarea diferentiata a salariului minim pe economie in functie de studii si vechime, reprezinta un efort financiar greu de suportat pentru firme, acestea fiind nevoite sa majoreze veniturile fiecarui angajat cu 450 lei pe luna.

DOCUMENT Cum propune Comisia de Prognoza cresterea salariului minim

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) a publicat propunerile pentru cresterea salariului minim brut, confirmand anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, conform careia el va fi majorat chiar de la 1 noiembrie si urmeaza sa fie diferentiat in functie de studii si vechime.

Scandal dupa anuntul majorarii salariului minim

E scandal dupa anuntul de sambata al ministrului Muncii conform caruia salariul minim brut ar putea creste de la 1 noiembrie si nu de la 1 ianuarie cum era programat. Ne dorim ca de la data de 1 noiembrie un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )