Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vasilescu, despre legea offshore: Nu sunt multumita. Varianta lui Dragnea era mai buna

Adevărul Adevărul,
Vasilescu, despre legea offshore: Nu sunt multumita. Varianta lui Dragnea era mai buna

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu sustine ca nu este multumita de forma finala a legii offshore, precizand ca varianta inaintata de Liviu Dragnea aducea beneficii mai mari statului roman. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu, despre legea offshore: Nu sunt multumita. Varianta lui Dragnea era mai buna

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu sustine ca nu este multumita de forma finala a legii offshore, precizand ca varianta inaintata de Liviu Dragnea aducea beneficii mai mari statului roman.

Vasilescu, despre un santaj ALDE la PSD: Trebuie sa mai pleci urechea si la colegii din guvernare

Lia Olguta Vasilescu a raspuns in emisiunea Subiectiv si daca PSD este santajat de ALDE. Si in partidul nostru sunt discutii, noi avem experienta de la legea offshore, varianta care venise PSD era cea.

Olguta Vasilescu: Nu sunt multumita de Legea Offshore. Varianta lui Dragnea era mai buna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara la Antena 3 ca nu este multumita de forma Legii offshore, care a trecut de Camera Deputatilor, ea subliniind ca varianta prezentata de liderul PSD, Liviu Dragnea, aducea mai multe beneficii statului roman.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Sper sa nu fie prea multe amendamente, altfel devine inaplicabila. Nimeni nu poate da mai multi bani

Proiectul de Lege a pensiilor va intra saptamana viitoare in dezbatere la Comisia de munca din Senat, a spus ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sugerand ca daca se vor depune prea multe amendamente legea va deveni inaplicabila, pentru ca nicun guvern nu poate sa-si asume o suma mai mare decat cea prevazuta de Gvernul PSD:.

Vasilescu, despre eventuale excluderi din PSD in urma CEx: Este foarte posibil. Nu putem sa fim santajati din propriul nostru partid

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, afirma ca este foarte posibil sa fie excluderi in urma sedintei Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc luni. Nu putem sa fim santajati din propriul nostru partid de colegi care, daca sunt suparati ca au pierdut o functie. , adauga ea.

Lia Olguta Vasilescu, despre remaniere: 100% va fi remaniere

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv si despre remanierea Guvernului. intrebata daca i se pregateste un alt minister, aceasta a sustinut ca nu a auzit asa ceva. Am.

Lia Olguta Vasilescu, despre CEx PSD: Vor fi excluderi. Nu putem fi santajati din interiorul partidului

Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Antena 3, in emisiunea Subiectiv, si despre CEx PSD si daca vor fi sau nu excluderi din partid. Este foarte posibil sa fie excluderi. Nu este vorba de presedintele PSD daca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )