Libnet.ro
UNICEF

11:16

Bituleanu, Libra Bank: Vrem sa fim primii care acorda credit online

Adevărul Adevărul,
Bituleanu, Libra Bank: Vrem sa fim primii care acorda credit online

Libra Internet Bank va lansa, in primul semestru al acestui an, creditul online pentru persoane fizice, ca urmare a interesului bancii pentru zona de digital. continuă pe Adevărul

Emil Bituleanu, Libra Internet Bank: Vrem sa fim primii care acorda creditul online. Ce alte produse bancare pregatesc

Libra Internet Bank va lansa, in primul semestru al acestui an, creditul online pentru persoane fizice, ca urmare a interesului bancii pentru zona de digital. Va fi un credit autentic online, nu doar o aprobare de obtinere a creditului online,.

INTERVIU Emil Bituleanu, Libra Internet Bank: 2015 a fost cel mai bun an din istoria bancii

Anul 2015 a fost un foarte bun pentru Libra Internet Bank, poate chiar cel mai bun din istoria bancii, a declarat Emil Bituleanu, presedintele bancii, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, in care expune motivele care au dus la.

Emil Bituleanu, Libra Internet Bank, despre darea in plata: De ce sa schimbam ceva bun in ceva mai putin bun?

Legea darii in plata ar trebui gandita ca o forma de protectie sociala pentru cei care sunt in imposibilitatea de a plati creditul contractat, a declarat Emil Bituleanu, CEO al Libra Internet Bank, care considera ca cea mai buna formula pentru.

Bankingnews: CEC Bank pregateste un credit ipotecar care prevede darea in plata. Ghetea: Produsul va avea un avans mult mai mare si niste conditii de creditare mult mai severe

CEC Bank va urma modelul bancilor americane, care acorda credite ipotecare cu optiunea de a da in plata casa achizitionata daca clientul nu-si mai poate plati ratele, scrie publicatia electronica bankingnews. ro. Deja, specialistii institutiei lucreaza la elaborarea unui produs de finantare imobiliara, care va permite romanilor sa cedeze bancii casa in cazul in care nu mai au posibilitatea, pe parcursul perioadei de rambusare, sa achite imprumutul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )