Libnet.ro
UNICEF

09:00

De aceasta data este intr-adevar altfel: efectul shutdown

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
De aceasta data este intr-adevar altfel: efectul shutdown

Abunda discutii privind impactul pandemiei asupra economiei, cu efecte intretesute pe laturile cererii si oferteiproductiei. De aici pornesc indemnuri de interventie publica, de actiune din partea bancilor centrale si a guvernelor. Masive injectii de lichiditate si reduceri de rate de politica monetara, programe bugetare de criza au fost puse in miscare in ultimele saptamani. Acestea sunt de magnitudinea celor, uneori chiar le depasesc pe cele ce au urmat izbucnirii crizei financiare in 2008. continuă pe Ziarul Bursa

De aceasta data este intr-adevar altfel: efectul shutdown

Abunda discutii privind impactul pandemiei asupra economiei, cu efecte intretesute pe laturile cererii si oferteiproductiei. De aici pornesc indemnuri de interventie publica, de actiune din partea bancilor centrale si a guvernelor. Masive injectii de lichiditate si reduceri de rate de politica monetara, programe bugetare de criza au fost puse in miscare in ultimele saptamani. Acestea sunt de magnitudinea celor, uneori chiar le depasesc pe cele ce au urmat izbucnirii crizei financiare in 2008.

De aceasta data este, intr-adevar, altfel: efectul shutdown

Abunda discutiile privind impactul pandemiei asupra economiei, cu efecte intretesute pe laturile cererii si oferteiproductiei. De aici pornesc indemnurile de interventie publica, de actiune din partea bancilor centrale si a guvernelor. Masive injectii de lichiditate si reduceri de rate de politica monetara, programe bugetare de criza au fost puse in miscare in ultimele saptamani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )