Libnet.ro
UNICEF

13:15

BNR reduce rata de politica monetara la 2%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR reduce rata de politica monetara la 2%

Banca centrala a anuntat ca va furniza lichiditate institutiilor de credit prin intermediul operatiunilor repo. Banca Nationala a Romaniei BNR) a decis reducerea ratei dobanzii de politica monetara cu 0,50 puncte procentuale, de la 2,5% la 2%, incepand de luni, 23 martie. continuă pe Ziarul Bursa

BNR reduce dobanda de politica monetara cu 0,5%, la 2%

Consiliul de administratie al BNR a hotarat in sedinta de vineri reducerea ratei dobanzii de politica monetara cu 0,50 puncte procentuale, de la 2,5 la suta, la 2,0 la suta incepand cu data de 23 martie 2020.

BNR, masura decisiva in contextul pandemiei. Cu cat a fost redusa dobanda cheie

BNR a luat vineri o masura decisiva in contextul pandemiei, anunsand reducerea dobanzii cheie incepand cu data de 23 martie, in scopul atenuarii impactului situatiei generate de coronavirus asupra populatiei.

Banca centrala a decis reducerea dobanzii cheie la 2% BNR va achizitiona titluri de stat din piata secundara

Banca Nationala a decis vineri reducerea dobanzii cheie cu 0,50 puncte procentuale, de la 2,5%, la 2%, incepand cu 23 martie. BNR a luat o decizie fara precedent, in conditii fara precedent: Cumpara titluri de stat din piata secundara Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank).

Caldura si umiditatea pot reduce rata de raspandire a noului coronavirus

Temperaturile mari si umiditatea pot injumatati rata de raspandire a noului coronavirus. Cel putin asta arata un studiu recent realizat de catre un grup de cercetatori chinezi care au examinat modul in care evolueaza epidemia de COVID-19 in mai multe tari, pe masura ce temperaturile cresc in aceasta perioada.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )