Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,12 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,12 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,36 milioane lei 1,12 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,58 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,51 milioane lei 1,58 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Captura impresionanta de droguri: heroina in valoare de 1,5 milioane euro. Unde urma sa ajunga marfa

Procurorii DIICOT si politistii au facut o captura impresionanta: heroina in valoare de 1,5 milioane de euro. Unde urma sa ajunga marfa? Captura impresionanta de droguri Procurorii DIICOT si politistii au ridicat 20 de kilograme de heroina in valoare de 1,5 milioane de euro, in urma investigatiilor intr-un dosar de trafic de droguri in care .

VIDEO FOTOGALERIE Parcul de doua hectare amenajat in sectorul 6 in locul unei autobaze a societatii de salubrizare. Investitia se ridica la 12 milioane de lei

Bucurestenii care locuiesc in Sectorul 6 vor avea in cateva saptamani un parc nou-nout, de aproape doua hectare, pe bulevardul Timisoara nr. Spatiul verde a fost amenajat de Primaria de sector, pe un teren industrial, unde functiona o autobaza a societatilor de salubrizare, ceea ce reprezinta o noutate pentru Bucuresti. Pentru amenajarea parcului, institutia a investit circa 12 milioane lei fara TVA.

FOTO Cum va arata Spitalul de Psihiatrie Sapunari, dupa modernizarea de 15 milioane de euro

Aproximativ 15 milioane de euro vor fi investiti in judetul Calarasi pentru construirea unui nou corp de cladire la Spitalul de Psihiatrie Sapunari. Consiliul Judetean Calarasi a semnat la Bucuresti contractul de finantare pentru construirea unui cladiri moderne in incinta unitatii medicale.

Restructurare la CNAIR: 35 de posturi au fost sterse Cuc: Decizia va aduce o economie de 3 milioane de euro, bani care vor putea fi investiti

35 de posturi de directori au fost sterse din organigrama Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere ceea ce inseamna, potrivit ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, demis in urma motiunii de cenzura, ca CNAIR va economisi anual la fondul de salarii intre 2,5 si 3 milioane de euro in urma restructurarii.

Trei chinezi retinuti pe un aeroport in Italia, cu aproape trei milioane de euro in bagaje

Trei cetateni chinezi au fost retinuti pe aeroportul Fiumicino din Roma, dupa ce s-a descoperit ca aveau in bagaje aproape trei milioane de euro, relateaza presa internationala.

RAPORT CBRE PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane euro

Daniela Boca, CBRE: in ultimul trimestru din 2019, volumul tranzactionat ar urma sa urce cu 42%, putand ajunge la 1 miliard de euro * Gijs Klomp, CBRE: Niciodata nu a fost atata interes pentru Romania, precum in prezent, sunt sanse mari ca in urmatoarele 24 de luni sa vina si la noi jucatori traditionali, prezenti deja in Europa Centrala si de Est, care sa schimbe reputatia pietei noastre si preturile Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, in primele noua luni ale anului curent valoarea de 585 milioane de euro, arata cel mai recent raport de research al CBRE, potrivit caruia in ultimul trimestru din 2019 volumul tranzactionat ar urma sa se majoreze cu 42%, putand atinge pragul de 1 miliard de euro daca tranzactiile aflate in desfasurare, in prezent, vor fi semnate.

CBRE: Investitiile imobiliare din Romania au depasit 585 milioane euro

Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane de euro, in primele noua luni, arata cel mai recent raport de research al CBRE, lider global si national al pietei de consultanta imobiliara.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )