Libnet.ro
UNICEF

14:01

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,16 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,16 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5,51 milioane lei 1,16 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,53 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 30,83 milioane lei 6,53 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,05 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19,13 milioane lei 4,05 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,05 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,7 milioane lei 2,05 milioane de euro).

Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic CNAS, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia Casei

Vasile Ciurchea, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in perioadele iunie 2014-martie 2016 si februarie 2007-ianuarie 2009, anchetat de DNA intr-un dosar de coruptie ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, in care prejudiciul se ridica la peste 16 milioane de euro, este propunerea ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, pentru a conduce din nou CNAS. Ciurchea ar urma sa ii ia locul lui Razvan Vulcanescu, demis marti de Viorica Dancila, iar propunerea i-ar fi fost trimisa premierului.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de tractoare au depasit 230 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele patru luni ale acestui an, tractoare in valoare de 230,462 milioane euro, in scadere cu 3% fata de perioada similara din 2018 237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanenta cu apa a localitatilor de pe litoral

Alimentarea permanenta cu apa potabila a localitatilor de pe litoralul romanesc constituie provocarea recenta a SC RAJA SA, singurul operator regional de apa de la tarmul Marii. in acest sens, conducerea companiei publice a pregatit un proiect, in valoare de peste 78,2 milioane euro, din fonduri europene, prin care doreste sa asigure alimentarea continua cu apa potabila a 13 localitati situate pe litoralul tarii noastre, intre Constanta si 2 Mai. Un element important este faptul ca localitatile respective vor beneficia de alimentare din doua surse alternative - Medgidia si Constanta, pentru ca, in cazul in care una dintre ele va avea probleme, alimentarea cu apa sa continuie.

inca un nod rutier urias la intrarea pe Autostrada A1. Mega-intersectia DN 76 cu DN 7 va costa 20 de milioane de euro

Una dintre cele mai aglomerate intersectii din Hunedoara va fi transformata intr-un nod rutier urias, pentru care statul roman va cheltui aproape 20 de milioane de euro.

IN MAI PUTIN DE UN AN DE LA LANSARE, Fondul Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 milioane euro

Morphosis Capital Fund I vrea sa investeasca intre 5 si 15 milioane de euro in companii care opereaza in sectorul bunurilor de larg consum, cel al serviciilor medicale, sectorul tehnologic si in serviciile business-to-business Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata, a anuntat compania printr-un comunicat.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )