Libnet.ro
UNICEF

20:00

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,18 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,18 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10,37 milioane lei 2,18 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,65 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,84 milioane lei 1,65 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Cluj: O firma IT a luat 7,5 milioane Euro prin Planul Juncker sa faca tehnologii de inteligenta artificiala pentru restaurante

O firma IT deschisa de un american la Cluj a obtinut un imprumut de 7,5 milioane de euro de la Banca Europeana pentru Investitii BEI), prin asa-numitul Plan Juncker, pentru a crea tehnologii software si hardware, bazate si pe inteligenta artificiala AI), care sa fie folosite de restaurante sa-si gestioneze deseurile alimentare.

Medicover colecteaza 120 milioane euro prin Inaugural Schuldschein

Medicover AB a plasat cu succes prima sa emisiune Schuldschein, instrument de finantare a unei afaceri, de tipul obligatiunilor, in valoare totala de 120 milioane euro, se anunta intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

LANSAT IERI, Doraly Retail Park, investitie estimata la 6 milioane euro

JYSK - primul magazin deschis in cadrul Doraly Retail Park Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din tara, cu spatii dedicate comertului angro si Cash and Carry, a deschis ieri Doraly Retail Park, un proiect de 10. 000 mp des-tinat unui mix de produse care vin sa extinda gama deja existenta. Investitiile in Doraly Retail Park sunt estimate la circa 6 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )