Libnet.ro
UNICEF

10:31

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,05 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,05 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19,13 milioane lei 4,05 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,05 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,7 milioane lei 2,05 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,81 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8,57 milioane lei 1,81 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in scadere

Principalii indici bursieri asiatici erau in depreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Fondul de investitii Morphosis Capital ajunge la un buget de 50 milioane Euro pentru finantarea IMM-urilor romanesti

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I, fondat de 4 antreprenori romani, a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata. Bugetul este destinat IMM-urilor locale ce activeaza in patru sectoare.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de tractoare au depasit 230 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele patru luni ale acestui an, tractoare in valoare de 230,462 milioane euro, in scadere cu 3% fata de perioada similara din 2018 237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

IN URMA PLASAMENTULUI PRIVAT INCHEIAT CU SUCCES IERI: Raiko Transilvania a atras 1,05 milioane de lei

Raiko Transilvania, companie specializata in producerea si vanzarea de sisteme de jgheaburi, acoperisuri si accesorii de acoperis, a incheiat ieri, cu succes, plasamentul privat ce precede listarea pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB), potrivit unui comunicat remis Redactiei.

IN MAI PUTIN DE UN AN DE LA LANSARE, Fondul Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 milioane euro

Morphosis Capital Fund I vrea sa investeasca intre 5 si 15 milioane de euro in companii care opereaza in sectorul bunurilor de larg consum, cel al serviciilor medicale, sectorul tehnologic si in serviciile business-to-business Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata, a anuntat compania printr-un comunicat.

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )