Libnet.ro
UNICEF

20:00

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,53 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,53 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 30,83 milioane lei 6,53 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,05 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19,13 milioane lei 4,05 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,05 milioane la euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9,7 milioane lei 2,05 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,81 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8,57 milioane lei 1,81 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in crestere

Principalii indici bursieri asiatici erau in apreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Bursele asiatice erau in scadere

Principalii indici bursieri asiatici erau in depreciere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de tractoare au depasit 230 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele patru luni ale acestui an, tractoare in valoare de 230,462 milioane euro, in scadere cu 3% fata de perioada similara din 2018 237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanenta cu apa a localitatilor de pe litoral

Alimentarea permanenta cu apa potabila a localitatilor de pe litoralul romanesc constituie provocarea recenta a SC RAJA SA, singurul operator regional de apa de la tarmul Marii. in acest sens, conducerea companiei publice a pregatit un proiect, in valoare de peste 78,2 milioane euro, din fonduri europene, prin care doreste sa asigure alimentarea continua cu apa potabila a 13 localitati situate pe litoralul tarii noastre, intre Constanta si 2 Mai. Un element important este faptul ca localitatile respective vor beneficia de alimentare din doua surse alternative - Medgidia si Constanta, pentru ca, in cazul in care una dintre ele va avea probleme, alimentarea cu apa sa continuie.

Siegfried Muresan a solicitat 8,19 milioane de euro din bugetul UE pentru despagubiri in urma inundatiilor din Romania

Deputatul european Siegfried Muresan PPEPNL) a solicitat luni, in prima sedinta ordinara a Comisiei pentru bugete din Parlamentul European, alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul Romaniei in vara anului 2018.

IN MAI PUTIN DE UN AN DE LA LANSARE, Fondul Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 milioane euro

Morphosis Capital Fund I vrea sa investeasca intre 5 si 15 milioane de euro in companii care opereaza in sectorul bunurilor de larg consum, cel al serviciilor medicale, sectorul tehnologic si in serviciile business-to-business Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata, a anuntat compania printr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )