Libnet.ro
UNICEF

09:01

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,03 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,03 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 48,89 milioane de lei 10,03 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,48 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in scadere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 21,82 milioane de lei 4,48 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 4,68 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in scadere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 22,83 milioane de lei 4,68 milioane de euro).

Enterprise Investors a obtinut incasari totale brute din exiturile finalizate in ultimul an in valoare de 210 milioane euro

Enterprise Investors a obtinut incasari totale brute, inclusiv dividende, rezultate din exiturile finalizate in ultimul an de fondurile administrate in valoare de 210 milioane euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Florin Citu: Obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu si-a stabilit ca obiectiv vaccinarea a 10. 4 milioane de persoane pana in luna septembrie. in opinia premierului, vaccinarea merge bine si va merge si mai bine de acum inainte, iar partea de finantarea a cheltuielilor se va rezolva.

CITU: Obiectivul meu este de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu a reiterat miercuri ca vaccinarea anti-COVID merge bine pana acum, subliniind ca obiectivul sau este de avea, la nivelul lunii septembrie, 10,4 milioane de persoane vaccinate.

Florin Citu: in septembrie, obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane de persoane vaccinate. Pentru mine, vaccinarea este o prioritate. Campania merge bine, dar va merge si mai bine

Premierul Florin Citu a declarat ca obiectivul sau este ca numarul persoanelor vaccinate anti-COVID-19 la nivel national sa fie de 10,4 milioane, in luna septembrie. Prim-ministrul a precizat, totodata, ca si.

Fond Orange de 350 milioane Euro pentru firme IT

Firmele IT din toata lumea pot obtine noi finantari de capital de risc de pana la 20 de milioane de euro fiecare, prin fondul de investitii Orange Ventures, care ajunge unul dintre cele mai mari 10 fonduri de venture capital din Europa, a anuntat luni gigantul telecom.

Finantari totale de 50 milioane Euro, disponibile pentru startup-uri, printr-un fond de investitii Delivery Hero

Startup-urile IT din diferite domenii vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii de 50 de milioane de euro, lansat, marti, de operatorul german de livrari Delivery Hero, prezent in Romania prin platforma online Foodpanda.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si 16 companii membre, amendate cu 8,47 milioane de euro pentru incalcarea legii in domeniul concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 41. 774 lei aprox. 8,47 milioane euro) Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB si 16 companii membre ale acesteia pentru incalcarea legislatiei in domeniul concurentei, prin participarea la un schimb de informatii sensibile din punct de vedere comercial. O firma a aplicat la politica de clementa, oferind autoritatii de concurenta informatiile necesare pentru declansarea investigatiei in 2017, iar o alta a recunoscut participarea la fapta anticoncurentiala, ceea ce a condus la reducerea amenzii aplicate acesteia.

Noi finantari de 500.000 - 2 milioane Euro pentru firme IT, dintr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile IT romanesti pot obtine noi finantari de capital de risc de 500. 000 - 2 milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii lansat, marti, la Sofia, cu sustinerea Uniunii Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )