Libnet.ro
UNICEF

14:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,09 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,09 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 10,09 milioane de lei 2,07 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,35 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 30,95 milioane de lei 6,35 milioane de euro).

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 222 de milioane euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale, arata un comunicat de presa al institutiei.

UPDATE Citu: Se lucreaza non-stop pentru rezolvarea problemelor la platforma Pana in septembrie pot fi vaccinati 10,4 milioane de romani

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, legat de problemele de functionare a platformei de programare pentru vaccinarea impotriva COVID, ca se lucreza non-stop pentru rezolvarea acestora. El a mai spus ca locurile s-au epuizat in unele zone si pentru ca nu mai este vaccin, dar ca aceste intarzieri in livrare vor fi recuperate, iar pana in septembrie vor puea fi vaccinati 10,4 milioane de romani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )