Libnet.ro
UNICEF

17:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,91 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,91 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in scadere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 14,18 milioane de lei 2,91 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,84 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in scadere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 18,74 milioane de lei 3,84 milioane de euro).

Romania trebuie sa plateasca 11,2 milioane euro in 2021 catre Banca Mondiala. A mai ramas de rambursat inca un miliard pana in 2023

Romania va trebui sa ramburseze 11,2 milioane euro catre Banca Mondiala in 2021, din imprumutul contractat in 2009, potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice MFP). Suma reprezinta de fapt dobanzi si comisioane. Banca Mondiala reprezinta singura institutie catre care mai avem de rambursat sume pana in 2023, deoarece catre UE si FMI a fost achitat totul, ultimele rate fiind in 2019 UE), respectiv 2015 FMI).

Cum raspunde eMAG dupa ce a fost amendata cu 6,7 milioane euro

EMAG si Consiliul Concurentei au ajuns la o intelegere comuna privind faptele investigate, aferente perioadei 2013 iunie 2019. ) Platforma eMAG a functionat in primii 12 ani de activitate doar cu vanzare directa, transmit reprezentantii eMAG. Iata cum explica firma amenda de 6,7 milioane de euro primita de la Consiliul Concurentei.

Compania care detine eMAG, amendata cu 6,7 milioane euro de Consiliul Concurentei

Compania Dante International SA, detinator si administrator al platformei online eMAG Marketplace, a fost sanctionata cu 6,7 milioane de euro de catre Consiliul Concurentei, pentru abuz de pozitie dominanta pe piata serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace.

eMag, amendata cu 6,7 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta. Reactia companiei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Dante International SA cu 32,28 milioane lei aproximativ 6,7 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta pe piata serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace.

SENAT: Acordul de imprumut intre Romania si BIRD, in valoare de 500 de milioane euro, adoptat

Senatul a adoptat, astazi, proiectul initiat de Guvern privind ratificarea Acordului de imprumut Program pe baza de rezultate in sectorul sanitar din tara noastra) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, in valoare de 500 de milioane de euro.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )