Libnet.ro
UNICEF

23:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,64 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,64 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 37,22 milioane de lei 7,64 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 8,78 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 42,77 milioane de lei 8,78 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,82 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 33,24 milioane de lei 6,82 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 5,04 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in scadere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 66,14 milioane de lei 13,58 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice se aflau in crestere

Principalii indici ai burselor asiatice erau in crestere la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

PRACTICI NECONCURENTIALE IN DOMENIUL AGRICOL 26,5 milioane euro - amenda pentru comerciantii de masini si utilaje agricole

Noua companii s-au inteles cu privire la preturile fixate pentru mai multe utilaje agricole * Investigatia a fost demarata de Consiliului Concurentei in 2017 Noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania au sanctionate cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aproximativ 26,5 milioane de euro) pentru ca s-ar fi inteles intre ele cu privire la fixarea preturilor de vanzare ale unor produse, se arata intr-un comunicat de presa emis, ieri, de Consiliul Concurentei.

Un startup IT german, care angajeaza in Romania, a primit 110 milioane Euro finantare

Un startup IT german, care are circa 100 de angajati in Romania, a primit o finantare de 110 milioane de euro, condusa de un mare fond de investitii, care a mai finantat companii tech precum Netflix si Spotify.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )