Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici spune ca a folosit o exprimare nefericita cand a vorbit despre limitarea dreptului la munca

Adevărul Adevărul,
Teodorovici spune ca a folosit o exprimare nefericita cand a vorbit despre limitarea dreptului la munca

Ministrul Finantelor Publice a declarat, miercuri, despre limitarea dreptului la munca in Uniunea Europeana ca a avut o exprimare nefericita, el fiind profund pro-european. Teodorovici a reiterat ideea ca romanii sa aiba drepturi egale oriunde in Europa. continuă pe Adevărul

TEODOROVICI REVINE ASUPRA DECLARATIILOR: Permisele de munca pentru cinci ani o exprimare nefericita

Ministrul Finantelor Publice a declarat, miercuri, despre limitarea dreptului la munca in Uniunea Europeana ca a avut o exprimare nefericita, el fiind profund pro-european.

Toni Nadal a vorbit despre momentul retragerii lui Rafael Nadal din circuitul profesionist: Totul n viata are un termen

Absent din circuit de la US Open din cauza problemelor medicale), Rafael Nadal este asteptat sa revina pe teren la inceputul lui 2019. Fost antrenor al ibericului, unchiul Toni a vorbit despre momentul pe care niciun sportiv de performanta nu-l poate ocoli - retragerea din activitate. Totul in viata are un termen. Din ce stiu eu, el isi doreste sa mai continue in circuit pret de cativa ani, a precizat Toni Nadal.

Deficitul bugetar este 2,22% din PIB, la 10 luni. Teodorovici spune ca nu va fi declansata procedura de deficit excesiv de catre Comisia Europeana

Deficitul bugetar la 10 luni este de 2,22% din PIB, reprezentand cam 21 miliarde lei, deci ne incadram pana la final de an in 3%, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, la Palatul Parlamentului.

Radu Banciu: Dragnea a vorbit despre razboiul dintre romani si romani. Daca exista potlogari si oameni cinstiti, e normal sa fie un razboi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, dedicate Centenarului Marii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )